Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Lika1-moje cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Lika1-moje cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 22232425>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 18:12
Ova mala dracena je kod mene na čuvanju,pošto mi je prijatelj 3 mj odsutan,pa sam ja postala privremeni udomitelj
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 18:09
E sad ne znam što je ovo ali to je moja mama dobila na poklon od Bešlića,ima narandžasto-crveni cvijet,skoro slamnati.Tko zna o čemu je riječ neka mi napiše.
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 18:06
jedan mali bršljan
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 18:04
Svi su rekli i pohvalaili i za mene samo još ću dodati samo tako nastavi i svaka častsmile79
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 18:03
Evo danas nastavljam sa svojom malom zbirkom,ovo je jedna jedina dupla pelargonija koja je preživjela od prošle godine,ostale je napala neka bakterijska bolest i sve su se osušile
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 17:59
Da Minimode slike su sa balkona,pošto imam veliki balkon,ali je na moju žalost malo uzak pa se onda gužvamo!!!
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2009 u 21:36
bit će to bslkon iz bajke, ako se ne varam- ove slike što vidim su na balkonu? jesi li slučajno pobrisala ostale slike sa photobucketa? ako ih izbrišeš, automat. se brisaju na tvojoj straniciSmile
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2009 u 21:27
Hvala svima na pohvalama,ima toga još ali nisam imala baš puno vremena,pa ću sutra nastaviti sa slikicama.Cure moje niti ja prije nisam vidjela twistera dok nisam došla u Pevec,kad sam ga vidjela odmah mi je zapeo za oko ali mi se učinio skup (80 kn).Kako sam cijeli dan kukala o njemu MM je otišao u Pevec i kupio ga.Na etiketi je pisalo ešinant twister,za sad ga držim u kući i svaki dn prskam,ali kasnije ću ga iznesti na istočni balkon kao i drugoga,nadam se da će procvjetati.Kad sam ga dobila imao je pupoljke,ali je bio u malom pitaru pa sam ga presadila a to nije dobro dok ima pupoljke.Svi su se osušili i otpali.smile43
Na vrh
zagorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 688
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zagorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2009 u 20:25
oooo prekrasno ti je cvijeće Thumbs%20Up...
a taj tvoj tvister, ajme, gledam ga i gledam, baš je neobičan, nikad vidjela nešto takvo... kad nađeš vremena napiši nam nekaj o njem Smile
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2009 u 19:42
Puno toga lijepog  pelargonije super, a ovo što zoveš twister je predivno, nisam to do sada vidjela.
Ni ja na žalost ne vidim sve slike kao ni baka, valjda šteka riječka veza.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2009 u 19:23
Nešto slika ne vidim, ali većinu da: one predivne pelargonije, kaktusiće, i twister, koji nisam nikad vidjela. Stvarno je čarobna biljka!
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2009 u 16:27
uuuuuuuuu kako krasan ovaj twister
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2009 u 15:53
E ovaj je kod mene već 3 godine i svake je cvjetao,ali ove nešto mu se ne da,nadam se da će preživjeti,ovo je slika od prošle godine
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2009 u 15:50
Dva ešinanta,ovo je twister i još nije cvjetao
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2009 u 15:47
Evo i male cikas palme koja je isto došla sa kaktusima na poklon od moje drage mame,kupljena kod Bešlića
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2009 u 15:45
Ovu malu aloicu poslala mi je Otok i ugodno me iznenadila,ja sam očekivala samo crasulu ali naravno ništa se nisam bunilaWink
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2009 u 15:40

Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2009 u 15:33

Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2009 u 15:32

Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2009 u 15:30

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 22232425>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.