Zvrkov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 63> |
Korisnik | |
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Divno. Rasadnik je pravi, a klupica savršena. Možda već ovaj vikend pokušam napraviti nešto slično. Baš me se dojmila.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Draga Zvrkica, oduševljenje koje je izazvala klupica iz tvog vrta među forumašima je zaista veliko.
Možda bi bilo dobro da tvoj suprug i ti pokušate napraviti nacrt te klupice. Sigurna sam da bi vrijedne ruke naših forumaša (ili supružnici naših forumašica) napravili mnoge takve montažne klupice za domaće vrtove. |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
O vrtu sam već svašta rekla... Ali klupica? Koja sjajna ideja za marljive i spretne muške ruke da ju kopiraju!
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Kraj tolikog vrta i rasadnika tebi malo treba klupica
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Nema odmora dok traje obnova
![]() Cak imamo i planove nabaviti ovo http://www.sportandleisureuk.com/product.php?productid=41&cat=252&page=1 a buduci da je teren gdje bi ga htjeli staviti malo na kosini biti ce i kopanja
![]() Izdvojila sam danas puno sadnica zimskih jagoda koje sam razdvojila prije nekoliko tjedana za odnijeti u vrtic, i frendicama.
Polako stavljam sadnice u zemlju, dosta mi je zalijevanja.
Isto tako sirim dio oko raised beds, za staviti jos jednu veliku traktorsku gumu a ako bude mjesta i za ovo http://www.harrodhorticultural.com/HarrodSite/product/We+Recommend/GDN-470.htm.
Cijela lista planova ali je tesko uskladiti za poslom i roditeljstvom
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Očito uspjevaš u svemu i baš mi je drago vidjeti takvu zaljubljenicu u prirodu i sve oko nje. Klupica je super, ideja za ukrasti, ha-ha, a sve ostalo za svaku pohvalu.Tvoj dan izgleda traje duže od 24 sata.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Kod tebe nema čega neće biti, prava ljepota i razonoda.
Strašno mi se sviđa što polažeš toliko truda na uživanciju djece. Sve te stvari pomažu da djeca razviju kreativnost kroz igru i ispucaju višak šećer. O tome danas nitko ne razmišlja, zato prave nered i napadaju po ulici. Ono malecko pola metra i pritrči ti i kaže da će te prebiti, ne zna čovjek bili se smijao ili branio. ![]() ![]() Kod mene bi taj kontejnerski boks za povrće trebao biti sutra gotov, hvala Bogu konačno. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
divan vrt, prekrasne biljke- klupica je naravno pokazana mm, imam obečanje kad se završe svi radovi da ju budem dobila- znači bar dvije godine
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ugodno za oči i dušu!
Bravo zvrk! - mislim da si krivi nick name uzela jer vrijednica ili mraviček bi ti više odgovarao kad toliko toga uspiješ napraviti!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Bas smo danas imali goste (jos jedan mali polu Hrvat
![]() ![]() ![]() Moj muz nema vremena za napraviti mi takav box pa ga ja trebam kupiti ili jednostavnije samo koristiti traktorsku gumu
![]() |
|
![]() |
|
Tako i ja imam puno stvari obecanih
![]() |
|
![]() |
|
Izabrala sam zvrk jer si tako zovem sina
![]() |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Svaki puta kad sam umorna pa odmaram ''listajući'' forum, obavezno ''dođem'' u tvoj veliki, krasni vrt. Sada si postavila i dvije klupice, taman da mi se više nikuda dalje neide. Čisti užitak!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Joj koja krasna bačvica
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Limnanthes (Poached egg flower)
Osteospermum,( moze li mi tko napisati da li su to biljke koje ce prezivjeti zimu ili samo rastu jednu godinu?), pise da su jednogodisnje biljke ali ih svake godine vidam u istim vrtovima (i na istom mjestu) pokraj kojih vozim pa izgleda kao da prezive zimu
![]() Jedna grupna
![]() Lunaria (puno buducih sjemenki, http://www.bbc.co.uk/gardening/plants/plant_finder/plant_pages/507.shtml)
Kombinacija za pet
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |