Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zvrkov vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zvrkov vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 63>
Korisnik
Poruka
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2009 u 11:42
Divno. Rasadnik je pravi, a klupica savršena. Možda već ovaj vikend pokušam napraviti nešto slično. Baš me se dojmila.
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 00:06
Draga Zvrkica, oduševljenje koje je izazvala klupica iz tvog vrta među forumašima je zaista veliko.
Možda bi bilo dobro da tvoj suprug i ti pokušate napraviti nacrt te klupice. Sigurna sam da bi vrijedne ruke naših forumaša (ili supružnici naših forumašica) napravili mnoge takve montažne klupice za domaće vrtove.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 08:21
O vrtu sam već svašta rekla... Ali klupica? Koja sjajna ideja za marljive i spretne muške ruke da ju kopiraju!
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 09:37
Jos jedna klupa (slikano u Hole Park) izgleda jos jednostavnija.

Nasa je napravljena od hrastovine.
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 11:50
Iris (jako star, podijeljen na puno dijelova i premjesten po cijelom vrtu)

Aquilegia + peony u pozadini

Zna li tko sto je ovo (imam toga jako puno, cvijet je , izgubila sam naziv, mozda ce biti lakse za prepoznati kad procvjeta)

Geranium se polako siri (4 sadnice)

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 15:34
Kraj tolikog vrta i rasadnika tebi malo treba klupica smile46
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 21:40
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Kraj tolikog vrta i rasadnika tebi malo treba klupica smile46

Nema odmora dok traje obnova LOL( a i uz sedmogodisnjaka koji stalno hoce ici u istrazivanje sume).

Cak imamo i planove nabaviti ovo http://www.sportandleisureuk.com/product.php?productid=41&cat=252&page=1 a buduci da je teren gdje bi ga htjeli staviti malo na  kosini biti ce i kopanjasmile39.
Izdvojila sam danas puno sadnica zimskih jagoda koje sam razdvojila prije nekoliko tjedana za odnijeti  u vrtic, i frendicama.
Polako stavljam sadnice u zemlju, dosta mi je zalijevanja.

Isto tako sirim dio oko raised beds, za staviti jos jednu veliku traktorsku gumu a ako bude mjesta i za ovo http://www.harrodhorticultural.com/HarrodSite/product/We+Recommend/GDN-470.htm.

Cijela lista planova ali je tesko uskladiti za poslom i roditeljstvom Embarrassed.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 21:54
Očito uspjevaš u svemu i baš mi je drago vidjeti takvu zaljubljenicu u prirodu i sve oko nje. Klupica je super, ideja za ukrasti, ha-ha, a sve ostalo za svaku pohvalu.Tvoj dan izgleda traje duže od 24 sata.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2009 u 00:13
Kod tebe nema čega neće biti, prava ljepota i razonoda.
Strašno mi se sviđa što polažeš toliko truda na uživanciju djece. Sve te stvari pomažu da djeca razviju kreativnost kroz igru i ispucaju višak šećer. O tome danas nitko ne razmišlja, zato prave nered i napadaju po ulici. Ono malecko pola metra i pritrči ti i kaže da će te prebiti, ne zna čovjek bili se smijao ili branio.LOLLOL

Kod mene bi taj kontejnerski boks za povrće trebao biti sutra gotov, hvala Bogu konačno.Clap
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2009 u 08:20
divan vrt, prekrasne biljke- klupica je naravno pokazana mm, imam obečanje kad se završe svi radovi da ju budem dobila- znači bar dvije godineCry
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2009 u 12:53
Ugodno za oči i dušu!
Bravo zvrk! - mislim da si krivi nick name uzela jer vrijednica ili mraviček bi ti više odgovarao kad toliko toga uspiješ napraviti!
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2009 u 23:09
Jos jedna klupa (Hole Park)

Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2009 u 23:12
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Kod tebe nema čega neće biti, prava ljepota i razonoda.
Strašno mi se sviđa što polažeš toliko truda na uživanciju djece. Sve te stvari pomažu da djeca razviju kreativnost kroz igru i ispucaju višak šećer. O tome danas nitko ne razmišlja, zato prave nered i napadaju po ulici. Ono malecko pola metra i pritrči ti i kaže da će te prebiti, ne zna čovjek bili se smijao ili branio.LOLLOL

Kod mene bi taj kontejnerski boks za povrće trebao biti sutra gotov, hvala Bogu konačno.Clap

Bas smo danas imali goste (jos jedan mali polu HrvatWink ) pa su klinci uzivali u sumi i gacanju po potoku Star (a mame su klafrale na hrvatskom LOL).
Moj muz nema vremena za napraviti mi takav box pa ga ja trebam kupiti ili jednostavnije samo koristiti traktorsku gumu Clap.
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2009 u 23:13
Originalno poslano od člana Mamaa Mamaa napisao:

divan vrt, prekrasne biljke- klupica je naravno pokazana mm, imam obečanje kad se završe svi radovi da ju budem dobila- znači bar dvije godineCry

Tako i ja imam puno stvari obecanih LOL, poduza lista !
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2009 u 23:14
Originalno poslano od člana bergenia bergenia napisao:

Ugodno za oči i dušu!
Bravo zvrk! - mislim da si krivi nick name uzela jer vrijednica ili mraviček bi ti više odgovarao kad toliko toga uspiješ napraviti!

Izabrala sam zvrk jer si tako zovem sina LOL, pravi zvrk!
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 23:32
Svaki puta kad sam umorna pa odmaram ''listajući'' forum, obavezno ''dođem'' u tvoj veliki, krasni vrt. Sada si postavila i dvije klupice, taman da mi se više nikuda dalje neide. Čisti užitak!
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 19:39
Jucer i danas puse jaki vjetar, nazalost posljedica toga je da su mi se neke visoke aquilegia-e polomile.Unhappy
Ustvari vise ne rastem delphinium u svom vrtu zbog vjetra koji mi je skoro svake godine slomio taj cvijet.

Peony se otvorila

Irisi su poceli cvjetati

Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 21:20
Cerasticum (Snow in Summer)

Mak

Polemonium Purple Rain (visina oko 60cm)

Geum Mrs Bradshaw (crveni cvijet, visina oko 60 cm)

Mak samo sto ne procvjeta

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 21:23
Joj koja krasna bačvicasmile39
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 21:37
 Limnanthes (Poached egg flower) 

Osteospermum,( moze li mi tko napisati da li su to biljke koje ce prezivjeti zimu ili samo rastu jednu godinu?), pise da su jednogodisnje biljke ali ih svake godine vidam u istim vrtovima (i na istom mjestu) pokraj kojih vozim pa izgleda kao da prezive zimu Confused.

Jedna grupna Clap

Kombinacija za pet Thumbs%20Up, aquilegia + iris

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 63>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.