Dnevnik jedne ruze |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 6> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
danas sam posadila pelcere lantana,fuksija,ruža,i sjemenkice lantana.
sad se moram strpiti dok se ne prime ![]() pregledala sam neke lukovice,nikle jesu,cvjetale nisu,al bar su malo veće pa ću ih ponovo posadit,nadam se da ce sljedeće godine cvjetati. propale su neke lukovice narcisa,al većina će ih biti spašena ![]() zemlja mi je sva u grumenima,toliko je tvrda,tvrda od kamena,nevjerovatno. morat cu mjenjat zemlju,neke ruže presadit kao i hortenzije,a neke ruže imaju doći tako da me čeka i sadnja novih ruža. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
meni su dvije ruže u totalnoj komi
![]() pa ja tek sad vidim kakve lijepe cvijećke ti imaš ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
iako redovito vodim brigu o svom cvjeću ove temperature mi ga unistavaju.
tako su mi počeli zutjeti listovi kala,svo lišće sa fuksija je otpalo,menta-ako se uspije spasit bit ce super. ostalo cvjeće je ok,s ružama i dalje imam problema al unatoč svemu jako dobro se drze. u međuvremenu su mi 2-3 ruze ponovo cvjetale,nazalost u vremenu kad sam bila bez interneta. orhideja je odbacila 4 cvjeta,5 ih je normalno cvjetalo i nakon nekog vremena su usahnuli.ali na samom vrhu grane ima jedan mali pupoljčić tako da se veselim novom cvjetu orhideje. hortenzije vise ne cvjetaju,kako su počele tako su stale,mini ruza je počela da propada al jedan dio nje je u cjelosti zdrav tako da vjerujem da cu je spasiti. |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
cvijece na balkonu je super!!! svega po malo...ja imam nesto s cime spricam te gamadi na cvijecu...neznam naziv al pogledat cu pa javim...ja sam to kupila kod sebe na kontinentu u poljo apoteci...do sad sam uspjesna bila...na kale su dolazile neke crne bube ja pospricala i nema ih vise... |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
drage volje ali nemam niš od toga ja to sve zaljevam, špricam i poljevam otopinom koprive, čika i ljuski od jaja s bananom-- naravno usmrđeno
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
nije sve idealno u mom ružičnjaku! bolest mi je napala ruže!
![]() ![]() ![]() htjela sam slikati bolesti ruža i ostale ruže kad aparat javlja da je baterija prazna. sad me od ponedjeljka čeka šetnja po vrtnim apotekama u potrazi za: Talstarom,Piroxom fluid,oni imaju širok spektar djelovanja,dok su Dipterex,Fastac i Decis za pojedine bolesti.Za svaku ružu poseban tretman. Ako netko ima bilo sta od navedenog bar malo,ako mi možete poslat pa ću ja platit za pesticide i troškove slanja. |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
slikice čekam
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
jučer malo posložila pitariće na balkonu,u neke dodala malo zemlje,bacila 4 reznice od ruža koje se nisu primile,Hortiev amarilis će mi uskoro procvjetat.
za sutra: slikat cvjeće,precvale ruže odrezat za u vazu,i ove malene biljčice rasadit do kraja sve sta nisam stigla. |
|
![]() |
|
eto domingo,sad vidis kako je zivjeti u stanu,ali kad se voli cvjeće uvjek se za njega mjesta nađe. o prodaji stana i sl čemo na brbljaonicu-chat ili na neku drugu temu u Brbljaonici
|
|
![]() |
|
domingo...rose ima i ostatak obitelji...pa prema tome ne odlučuje samostalno...ali koliko vidim ti iamš kućice..prostora...mlad, sam, voli cvijeće
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
domingo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
ajme.....što reći,....nemam pojma kako je živjeti u stanu. Treba da prodaš taj stan i kupiš manju kućicu s velikim vrtom.
Znam da u kaštelima ljudi sebi iskopaju bunare u dvorištu.....ionako ta voda ode u more. Tako je kod moje sestrićne Verice u kaštel Gomilici. Sjećam se kako je to bilo kad smo kao djeca dolazili. Kuća je bila odmah uz more.....i odmah na mol. Sad je tamo marina. Hajde, učini nešto s tim stanom pa ćemo ti svi pomoći, donjeti neke biljkice i malo preurediti novu kuću......bit će veselo. |
|
![]() |
|
Za ovu veliku što je na slici je roze boje,za ostale 3 nisam sigurna,kupila sam ih kod jedne bake na pazaru prije 3 god., još dok su bile male biljčice svega par cm velike tako da cu tek ove godine vidjeti prve cvjetove. Trebale bi biti crvena,bijela i plava
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Stvarno pravi rasadnik
![]() Kakve su ti boje hortenzije,Rose?
|
|
![]() |
|
sve ljepo napreduje,ruže polako cvjetaju,amarilis bi mogao vec sutra a onda čekam jos ostalih 5. sad sam vidjela da su mi niknule jos 3 gladiole
![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
rose, kod tebe baš sve pupa i raste- a još kada procvjeta- stvarno super!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
E stvarno si me iznenadila sad znam šta treba da tražim. I jesi či stvarno toliki ljubitelj ruža -koliko ih imaš
|
|
![]() |
|
hoče,ja se nadam da će sve biti u cvatu
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Rose krenulu je i kod tebe bit će to prava racvjetana terasa.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
ovo je amarilis kojeg sam medu zadnjeg posadila
![]() a sad ima svaki dan da procvjeta ![]() jos jedna ruža ![]() i jos amarilisa ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |