Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 316317318319320 370> |
Korisnik | |
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prvo sve je krasno, kao i uvijek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lana2 vidiš kako one mene zezaju, a neznaju one kako se ono kaže što kupiš na otoku ne možeš nigdje prodati (znači da je već maximalno skupo). Ma mi smo sretni što ovako netko donese, pa ne moraš vući iz Splita, a to za cvjećarnice kod nas znam nenormalno su skupe.
Baka i kod nas ide taj Frost, ali on tako ruži za poludit. Ja od ovih što prodaju cvijeće, krumpire, jabuke uvijek nešto kupim jer mi ih je nekako žao koliki su put prevalili pa da barem nešto prodaju. Žutu možeš rezati i napravit će grm, možda ovu godinu neće puno izrasti, ali drugu već hoće. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Lantana eto mene i već sam propustila tri stranice. I onu predivnu košaru s predivnim cvijećem....Zbilja si umjetnica!
![]() A žuta penjačica? E pa ja se nadam da će brzo izrasti. Meni ne mora biti penjačica, može i grm, ali će pokriti ružan zid!
Kod mene trubi samo Bo-frost, hitna, policija i vatrogasci!Nema ni krumpiraaa ni ništa drugo!
![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Eh cure baš ste me nasmijale. Zato meni srce ubrzano tuče svaki put na granici u Bosni jer moram skriti od MM i carine poneki cvijet kad idemo na Brač. Izbor je jako slab a i kad ga ima ne znaju koju bi cijenu rekli.Zadnji put MM pita a šta je ono gurnuto u crnoj vrećici ispod sjedala... a ja sva važna ma ništa jedna orhideja i clematis za moju sestru...... carina je već bila prošla pa sam bila pošteđena njegove propovijedi.
![]() ![]() ![]() Lantana zato jako dobro razumijem kako je to kod tebe. U cvjećarnci je zadnji put orhideja bila 160 kn, a ja takve kupim za 50-60. Morala sam skrivećki uštipnuti seku da joj slučajno ne bi palo napamet da kupi. Zato svako malo ona zove procvao je onaj tvoj cvijet, pa drugi..... ispadne da je u njenom dvorištu puno toga mog ![]() Ma ja se baš raspisala a zaboravila glavno, sve je prelijepo, a istina je da bi i ja vjerojatno dosta toga bacila što ti jako dobro iskoristiš, stvarno je sve za svaku pohvalu. |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ovaj koji dođe kod nas je iz Makarske, a imamo i jednog domaćeg sa Brača, to je uglavnom standardni izbor ovih ljetnica, ali uvijek se nešto nađe. Ako ideš u Split onda moraš autom, ili to sve vući po trajektu ili katamaranu, pa zato ljudi kupuju kad im je na kuću. Danas sam bila karakter i kupila samo 3 sadnice tikvica, onih jestivih.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Neka se lantana ne ljuti, ali sad me uhvatio smjeh pa moram malo četati. Tako i kod mene viču i ja očekujem ili slovenskog seljaka ili našeg selaka iz Zagorja, izađem van, a ono cigići sa Pehlina. Kako nema onoga "domače je domače" - nema trgovine!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Šmrc, i kod mene po cesti prolaze često sa kamionom ali viču: "krumpiraaaa, japkeeee......." možda i bolje jer ionako stalno nešto vučem doma i sadim |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Nemoj me zezati. Mojoj mami trube samo sa ribom i kruhom. Svaka čast onome tko se toga sjetio!
|
|
|
|
![]() |
|
Ha, ha Triša i Hoya imam se ja di širiti, jučer sam dala susjedi punu kutiju da sadi, a koliko još oko mene prostora...
A vrtni centar nemamo, ali zato imamo kamion koji dolazi ispred kuće, kao onaj sladoled, trubi, a ja mislila da prodaje krumpire, a ono kamion pun cvijeća, samo sam dvije biljčice tržila, jer nisam imala gotovine, a kartice ne prima ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
I reci joj Triša da se prijavi za najljepši vrt na Braču. Reci joj, reci joj, reci joj...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lantana -
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
To sam i ja mislila, srećom pa je Brač samo desetak kvadrata manji od Cresa i Krka, pa vjerujem da se ima gdje širiti, jer kako je počela....
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
He, he, lantana, kad moalo bolje razmislim i bolje da ti na Braču nema kakav vrtni centar jer bi ti bio malen teren. I ovako i onako u tebe je predivna raskoš.
|
|
|
|
![]() |
|
Gledala sam na netu ima ih u raznim bojama, ali ova moja je prekrasna kao da je iznutra nacrtana, imam je nekih dest dana a već se duplo razrasla. ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Triša, moraš je malo povezati jer ona nije penjačica, nego smo je mi tako zvali kad je kod mene puno izrasla.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lantana, baš smo se danas kod Hoye smijale oko te penjačice, žuto cvjetajuće- rekla mi Hoya, da je na tvojoj 2. stranici, ali znala sam ja da ću dobiti odgovor. Baš sam je stavila na dobro mjesto, kraj jedne gurle pa se može po njoj penjati. Hvala
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Lantana nije trajnica, ali možeš pokupiti sjeme jer se lako razmnožava i brzo niće
|
|
![]() |
|
Hvala cure ievo i vama od mene ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Hvala Hana, znači NEMEZIJA, jako mi se svidjela čim sam je vidjela. Da li znaš je li trajnica?
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sad su naše cure bile kod mene i čini mi se da se svima nama uhvatila žuta penjačica. A i još mnogo od onoga lantaninog paketa. Ovo ti je od nas sa kavice |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 316317318319320 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |