Mikicin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 10> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Gotovo je gotovo!!!!Evo slike,ostalo je samo sa lijeve strane susjedovo kamenje i naprijed što se vidi zeleno to je bršljan obrastao veliko kamenje koje će se maknuti kada susjed bude zidao svoj skadanj,no to ću ja kositi pa će opet biti uredno.Lijepo sam posijala travicu,posadila burgmansije i gladiole,pa šta bude.O sudbini hrpe cigala koja je sada drastično narasla odlučit će mm kasnije.
|
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Da jedan susjed je srušio svoj skadanj i mene zamolio da svoje kamenje stavi djelomično i na moj teren pa sada već godinama imam kamenjar i to od ogromnog kamenja.Valjda će i na to doći red da on sredi jednom.
|
|
![]() |
|
Ma dobro i janalazim razne stvari jer su okolni susjedi mislili da ja to nikada neću očistiti pa imam pijata,šalica,čaša koje su samo bacali preko ograde.No,šta je tu je,sada će biti cvijetnjak i travnjak!
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Mikice, vraćaš me 15 godina unatrag. Ovo su barem vaše cigle. A mi smo nalazili takav otpad da mi je neugodno uopće reći kakav. Ali - sve se to zaboravi ...
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Evo sada da visite taj užas koji ja sređujem od petka,To ja dio vrta kraj kuće na kojem smo držali cigle kadase kuća renoviral.Pa nakon 13 godina sam ja konačno odlučila to očistiti kako spada.Uglavnom nisam ni sanjala da će biti toliko posla,osjećam se kao Pepeljuga jer čištm korov i iz zemlje vadim veće i sitne komadiće cigle.Užas!!Evo da vidite kako to izgleda,a slikat ću i kada bude gotovo!
Na žalost opet frka sa vezom,toliko je spora da mi neće skinuti slike.Strava!
![]() |
|
![]() |
|
Sada o jagodama idem razgovarati na podforumu za jagode! |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Od kad smo dobili jagode do danas imaju tri cvjetića, jedan plod koji dugo stoji zelen i dosta jaku sredinu. I sve to miruje. Ja krivim zemlju u koju sam posadila, ali koliko čujem i drugama je tako. |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
To je bako gazanija, ima predivne cvjetove, a to nam je svima poslala lantana i moje će uskoro cvjetati. Vidim da će i tvoje Mikice.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Upravo i ja sam to pomislila!
![]() |
|
![]() |
|
He,he,sve su to gazanije.San van rekla da mi je vrtlar super!To su na dveh slikah obične gazanije i viseće ,unjule i duple gazanije.Kad procvatu stavit ću nove slikice.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Livada i ono ogromno stablo su me oduševili, fali samo stol i stolice za čistiti bob u hladovini.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ma to ti je ono što nam je Hoja pokazala kod ulaza u onaj podrum (one manje kuće). Za gavez sam čula u Lokvama da ga koriste za đubrenje eko jagoda. Iskreno ja ga u prirodi ne prepoznajem dobro. Na tragu sam da ga dobijem, ali kad ne znam jer mi treba doći u budućnosti iz Bosne. Kad ga namnožim dam ti ga.
Digitalis nije gavez. Gaveza ima samoniklo i u prirodi. Kad sam pitala u Fužinama mještane ako su ga vidjeli negdje, ali oni niti ne znaju što je to. Ma ja sam danas bila tiha, da smo više zajedno bi mi napravile na usta ovo ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Odlične su ti slike sa novim aparatom.
Bob, jari grah ... super, ja se to nikada ne sjetim sijati, a poslije žicam od mame.
A gavez, mikice, ako ga budeš bacala sjeti se mene. MM ima problem sa venama, a Fermina mi je poslala recept i gavez, ali moj je tek krenuo.
A za tvoju livadu sam ti već rekla u četiri oka. Što god ti sadila ona i tvoji lanjski million bells mi prvi padnu na pamet kad se sjetim tvog dvorišta.
|
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Od Šmrcka smo d anas zbilja čuli puno korisnih savjeta, a vidim uvijek ih je spremna podijeliti sa nama, baš je dobro što je imamo.
Mikice novi fotić radi, tako treba. Povrće ti je super veliko već, gazanije divne, a taj gavez, moram pitati Šmrcka kako se još to zove, jer sliči na moj digitalis.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Krasnih biljčica imaš
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Mikice, na prvoj slici od gazanija, ča je ono desno uz procvalu gazaniju?
Sad će bit puno slikica kad je novi fotić
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |