|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9293949596 113> |
Korisnik | |
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
Hvala curke
![]() ..a sad malo isprobavanja nekih novih tehnika...ovo su samo primjerci na kojima sam se učila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() |
Tanjuri su veoma posebni... Vjerujem da bi obradovala velik broj kreativki željnih znanja i novih spoznaja na ovom forumu i podijelila postupak ove nove tehnike s nama...?
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
![]() |
A što je sad to?????? Toliko prozračno i životno, ne mogu uopće ni pretpostavit koja bi to bila tehnika. To je ipak za doktore decoupaga, vidim. Odlično ti to radiš Hipy, kao i uvijek doneseš nešto novo.
![]() |
|
![]() |
|
Angel ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 100 |
![]() |
Doktorice Hippy,tanjuri su predivni! Zanima me koliko ti vremena treba za dovršiti jedan ovakav?
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() |
ti me svaki put iznenadiš sa svojim radovima! |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() |
Uuuuuuuuuuuu super, kakva ti je to nova tehnika? Krasni tanjuri, pogotovo ovaj prvi
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
Tanjuri, mrak
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
Hvala Izzy, dragao mi je da se i tebi sviđaju ovi novi tanjuri ![]() Kao što je rekla moja prijateljica Lana, s kojom zajedno istražujem ovu tehniku, da i same još nismo utvrdila gradivo i pronikle u sve cake iste, a i nije baš jednostavno sve riječima objasniti molimo vas za malo strpljenja.... ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() |
Onda sretno eksperimentiranje objema! A kad se usavršite, onda možete znanje proslijediti dalje jer to i je poanta ovog foruma, zar ne?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
tanjuri su posebni..
|
|
![]() |
|
![]() |
Hvala draga.... ![]() Sobzirom da se i sama tek uvježbavam...pa cca 2 sata ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() |
Stvarno su posebni!
|
|
![]() |
|
Angel ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 100 |
![]() |
Svaka čast!
|
|
![]() |
|
![]() |
Hvala curke......sutra ći vam pokazati rođendanski pokon za moju deceoupage prijateljicu Jassi
![]() S obzirom da ona voli iznenađenja....ne smijem staviti slikicu prije nego ona sama vidi pokloneka ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
..a do tada...još jedan novi tanurek....ovaj put u plavom " sanjarskom " štihu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Hvala draga...pa, ukratko.....to je kombinacija više tehnika....koju tek istražujemo ![]() |
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
![]() |
Ti si stvarno čudo prirode
![]() ![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
![]() |
Evo, vratila sam se sa naše male " decoupage " rođendanske proslave i sad vam mogu pokazati Jassin rođendanski poklon....njen obožavani Klimt...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() |
Ja bih bila zadovoljna i sa onim sanjarskim! Baš mi stoji uz moj karakter!
![]() Hippy, znaš da je predivno! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9293949596 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |