Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 186187188189190 243>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2009 u 19:24
Društvo, vjerujte mi na riječ, Trišino dvorište je puno ljepše uživo nego na slikama.
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2009 u 17:57
Pa lijepo se osjećati kao trnoružica, a bogme nekad i kao pepeljuga, ali da mi ne smeta kad negdje mm malo ode, ne mogu reći. Volim ponekad imati malo svoje privatnosti, pa sam danas bila s prijateljicama na kavi, a onda u Taver centar u kupovinu, pa opet na kavu, i evo dan protekao super, a nešto novo je ipak, usprkos obećanju da neću, došlo u moje dvorište.
Poslije stavim sliku, sad idem još malo zaljevati.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2009 u 14:28
a šta da kažem ... Thumbs%20Up
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2009 u 14:11
Ruže su definitivno kraljice,kad one procvatu sve drugo ide u sjenu.A tvoje su super ,svaka čast sve ti je lijepo.
draga Triša,i kod mene je ista stvar samo čekam momenat da ne moram kuhati i ostalo, pa puhnem na vikendicu.

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2009 u 13:45
Triša to ti vjerujem da ne kuhaš...
I kod mene bi bilo tako da nemam dijete.
Kada sam sa svojim cvijećem sve zaboravim (osim djeteta normalno, ali kako i on voli cvijeće onda nas dvoje uživamo...)
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2009 u 13:24
Triša, muž u Splitu, a tebe odmah nema, ajde priznaj gdje se skitaš
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2009 u 13:01
E ja tu bajku baš i zaboravila a jeste takosmile156 samo se nemoj ubosti
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2009 u 09:48

Jednom davno, ma ne krivi početak, Tu blizu u Rijeci živi vam Trnoružica, ups opet krivo živi Triša u svom malom dvorcu sa svojim princom, konja bijelog nemaju , ali peseka imaju.
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2009 u 09:43
Ruže su fenomenomenalne!!!!!!!!!!!!!!! I kompletan vrt,kad ga gledam daje mi nadu da i ja iz malog i nikakvog prostora mogu nešto urediti.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 22:55
Ha-ha naročito kuha i pegla, e to izbjegnem kad god mogu, a ovaj tjedan mm u Splitu, pa se u ovoj kući ne kuha - prava uživancija.
Kad bi mm zalio - pala bih u nesvjest, on je samo za neke tehničke uratke, ništa drugo u dvorištu ga ne interesira, ali koga briga........
RIJEKA

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 22:06
Ma to ona uvali njenom M da zaljeva, ili da bi stigla sve ima neke propelerčiće ( sadi , surfa net-om,plijevi, zaljeva, kuha,pegla, na svakoj je kavici....)LOLLOL
LOL
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 22:01
draga moja triša ja sam svojih par tegli zaljevala sat vremena i cijelo vrijeme si mislim: Pa koliko tebi treba da sve zaliješ????Confused
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 21:59
Kad bi ljudi imali tvoju snagu, volju, živost i ljubav ovaj bi svijet bio puno ljepši. Bravo Triša za sveeee...
život je more
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 21:01
Hvala vam svima. Danas sam cjeli dan provela u dvorištu. Opeta sadila, presađivala, rezuckala travu i mislila na najcvjetniji, najljepši forum i najdraže ljude na svijetu, na svih vas.smile79
RIJEKA

Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 17:12
Divim se tvojim ruzama Star!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 17:05

Mislim da sam sto put već rekla da je ovo pravi komadić raja na zemlji... Ali kad je tako - i ja to moram stalno ponavljati!!

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 09:45
Triša, uzeti ležaljku ugurati je negdje između i pasti oči na tvom predivnom cvijeću. Treba zbilja biti umjetnik pa ovako prekrasno ocvjetati ovaj prostor! Predivno!
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 09:41
I ja bi one male irise žute,ali psssstLOL
Nemam komentara na sve ovo.Mislim da je Silvek neku bajku spominjala u svezi ruža no meni je cijelo dvorište takvo.Jednostavno ne mogu vjerovati da je sve to"pravo"smile211smile211smile211
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 09:10
Niho i ja bi joj opljačkala nešto iz vrta  ali sam daleko  LOL
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 18:44
Triša svi se javljaju i hvale . a ja se ne javljam.----------------smile134-neznam šta bi rekla na sve ovo .I još ne znam zanijemila sam od ljepote. Stvarno treba doći i vidjeti sve to uživo . I nešto kradom ukr...... jer se bolje primi -i imama jednu poruku ovdje kod tebe za Rosu. ROSEEEEEEEEEE biće ruža ne brini pa makar ih kr----------- Volim te Triša 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 186187188189190 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,532 sekundi.