Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 186187188189190 243> |
Korisnik | |
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Društvo, vjerujte mi na riječ, Trišino dvorište je puno ljepše uživo nego na slikama.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pa lijepo se osjećati kao trnoružica, a bogme nekad i kao pepeljuga, ali da mi ne smeta kad negdje mm malo ode, ne mogu reći. Volim ponekad imati malo svoje privatnosti, pa sam danas bila s prijateljicama na kavi, a onda u Taver centar u kupovinu, pa opet na kavu, i evo dan protekao super, a nešto novo je ipak, usprkos obećanju da neću, došlo u moje dvorište.
Poslije stavim sliku, sad idem još malo zaljevati.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
a šta da kažem ...
![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Ruže su definitivno kraljice,kad one procvatu sve drugo ide u sjenu.A tvoje su super ,svaka čast sve ti je lijepo.
draga Triša,i kod mene je ista stvar samo čekam momenat da ne moram kuhati i ostalo, pa puhnem na vikendicu. |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Triša to ti vjerujem da ne kuhaš...
I kod mene bi bilo tako da nemam dijete.
Kada sam sa svojim cvijećem sve zaboravim (osim djeteta normalno, ali kako i on voli cvijeće onda nas dvoje uživamo...)
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Triša, muž u Splitu, a tebe odmah nema, ajde priznaj gdje se skitaš
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
E ja tu bajku baš i zaboravila a jeste tako
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Jednom davno, ma ne krivi početak, Tu blizu u Rijeci živi vam Trnoružica, ups opet krivo živi Triša u svom malom dvorcu sa svojim princom, konja bijelog nemaju , ali peseka imaju.
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Ruže su fenomenomenalne!!!!!!!!!!!!!!! I kompletan vrt,kad ga gledam daje mi nadu da i ja iz malog i nikakvog prostora mogu nešto urediti.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ha-ha naročito kuha i pegla, e to izbjegnem kad god mogu, a ovaj tjedan mm u Splitu, pa se u ovoj kući ne kuha - prava uživancija.
Kad bi mm zalio - pala bih u nesvjest, on je samo za neke tehničke uratke, ništa drugo u dvorištu ga ne interesira, ali koga briga........
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ma to ona uvali njenom M da zaljeva, ili da bi stigla sve ima neke propelerčiće
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
draga moja triša ja sam svojih par tegli zaljevala sat vremena i cijelo vrijeme si mislim: Pa koliko tebi treba da sve zaliješ????
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kad bi ljudi imali tvoju snagu, volju, živost i ljubav ovaj bi svijet bio puno ljepši. Bravo Triša za sveeee...
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Hvala vam svima. Danas sam cjeli dan provela u dvorištu. Opeta sadila, presađivala, rezuckala travu i mislila na najcvjetniji, najljepši forum i najdraže ljude na svijetu, na svih vas.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Divim se tvojim ruzama
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Mislim da sam sto put već rekla da je ovo pravi komadić raja na zemlji... Ali kad je tako - i ja to moram stalno ponavljati!! ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Triša, uzeti ležaljku ugurati je negdje između i pasti oči na tvom predivnom cvijeću. Treba zbilja biti umjetnik pa ovako prekrasno ocvjetati ovaj prostor! Predivno!
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
I ja bi one male irise žute,ali psssst
![]() Nemam komentara na sve ovo.Mislim da je Silvek neku bajku spominjala u svezi ruža no meni je cijelo dvorište takvo.Jednostavno ne mogu vjerovati da je sve to"pravo"
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Niho i ja bi joj opljačkala nešto iz vrta ali sam daleko
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Triša svi se javljaju i hvale . a ja se ne javljam.----------------
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 186187188189190 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |