Saara - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 56> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Kako ste vi tete drage. Fala fala
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
skrinjica mi je prekrasna,kutijica također,preljepa je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Hvala ti Kaća. Odličan je Pronto
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
saara kutijice su ti prelijepe +5 ..jednostavne i nenakinđurene koji put je to malo i odmor za oči..mene uvijek ko vrag ponese..pa stavim malo ovog pa onog ..treba čovjek znati stati..
![]() |
|
![]() |
|
Pa da me baba ubije. Fala ti draga. Fala
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Blago ti se na babi...Hoće li ona koga posvojiti?
![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
predivna škrinjica I jos ljepsa kutijica....
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
lula, baba kaže da sam i ja stovrag
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Ha ha ha...onda bi ih bilo previše ...jer je meni moja davno rekla da sam vragu iz torbe ispala. Reci babi da je zakon
![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Krasno, krasno!!!
|
|
![]() |
|
Hoću, hoću lula, hvala sanjam
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
i kutijica i škrinjica se daju opisati kao nešto toliko čarobno i romantično da čovjek ostane jednostavno bez daha...zaista imaš stila...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Kutijice su ti krasne, a škrinjica prekrasna... bravo
![]() |
|
![]() |
|
joj kakvi komplimenti. Lijepo je pročitat
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasne kutije,ali škrinjica..mrak!
|
|
![]() |
|
Ja se zahvaljujem
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
kad vidim da je tvoj post zadnji na tvojoj temi mislim da si stavila nove radove, a ono ništa. baš sam se razočarala
![]() ništa si ti nemoj zahvaljivati, nego stavljaj nove slike. ne možeš sad živjeti od stare slave. ajde, ajde ... ja čekam.
![]() |
|
![]() |
|
Evo draga Anastazija
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Evo ja već čekam!!!!!!!!!.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |