Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 245246247248249 272> |
Korisnik | ||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pa da dođem i ja kad se već sastajete. Kad, gdje i ako mognem baš tada?
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Ha-ha smrckom ne budali i ne viri u Hoyin vrt, nego dođi i popij s nama kavu. Ja idem ovu ljepotu u plavom vidjeti ovaj tjedan u živo.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Ma da nisi u onoj ulici iznad Kaufića, prva desno ulica. Ima i kuća koja u podnožju ima dosta perunika. Mislim to je blizu Kaufića, sad kad vidiš malo debelo stvorenje kako viri iza ugla , to sam ti ja
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Prekrasan je Hoya, plavo je plavo, pa makar i ne preživio zimu, nauživat ćeš ga se do zime.
|
||
život je more
|
||
![]() |
||
|
Ima da te nađem ( analiziram dvorište), nisi daleko. Moja si
![]() |
||
|
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
Hoya,gledala sam taj cvijet kod nas i nisam ga kupila jer mi se čini da nebi prezimio vani.Znaš li ti nešto više o njemu?
|
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
smrcko, bez kompa i bez popisa umjesto što visiš u Kauflandu lijepo dođi malo iznad poliklinike Mediko i uzmi što ti treba!
|
||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
Ceanothus - evo zašto sam ga oduvijek željela: Jer volim plavo cvijeće :
![]() |
||
|
||
![]() |
||
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
|
u istom smo košu mene nije bilo mislim sedam dana pa evo jedva stižem a negdje se i vrati par stranica u nazad da se uvjerim jesam li to gledala i da bude u toku dalji razgovor sa vama
|
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Došla Hojaaaaaaaaa
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Triša - Yeeeeeessssss !
Inaja, ja se mučim, nije me bilo tri dana i ne znam od kuda da krenem čitati. Da mi slučajno što ne promakne!
|
||
|
||
![]() |
||
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
|
ja vas poželjela nije me bilo 10 dana a svega novog kod sviju sad moran pofatati konce
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Zabava je bila super, a i ovaj tjedan sam solo, mm otišo u ST kod kćeri, pa znaš već......
|
||
RIJEKA
||
![]() |
||
|
Evo me! Vidim i ti si tu! Vi ste feštali, nadam se da je bila dobra zabava!
|
||
|
||
![]() |
||
|
Hoya neka si se vratila, kiša je zaljevala dvorište nemaš brige, a ti si vidim uživala. Dobro došla natrag.
|
||
RIJEKA
||
![]() |
||
|
Hvala vam cure. Provela sam tri predivna dana u Dalmaciji i nakon dugo vremena bila sam tamo u svibnju. Nikad nisam vidjela toliko cvijeća u našem selu, nikada toliko lijepih dvorišta i rascvjetanih okućnica.
Pustinjske ruže - nemam riječi.
|
||
|
||
![]() |
||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
|
I ja potpisujem ! ![]() |
||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||
![]() |
||
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
|
Kako su ti lijepi irisi, prekrasne boje.
Moji ce cvjetati tek za mjesec dana, a dotle cu gledati tvoje i diviti im se. ![]() ![]() |
||
pozdrav iz Norveske
|
||
![]() |
||
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
|
prekrasan on i prekrasna slika od ukrasog luka
![]() ![]() |
||
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 245246247248249 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |