Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - lula
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

lula

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 49>
Korisnik
Poruka
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 01:40
Koliko prekrasnih radova! smile55
Što se tiče Klimta, ostavila bih ovako kako je.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 320
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 06:28
ne volim klimta, ali moram priznat ovaj tvoj uradak mi se je jako dopao. .
Na vrh
ljiljanari View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 332
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljanari Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 07:55
smile227 pre prekrasni radovi!!Clap
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 08:32

Ovo je sve prepreprekrasno!!!!
ANĐELKA
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 08:53

O djevojčice moje....vaše pohvale puno mi znače i samo izazivaju želju u meni da još ouno toga napravim. Hvala vam na podršci i moram priznati nešto....tako ste me lijepo prihvatile da jedva čekam da vam se vratim i vidim što ste novog napravile.smile84

Na vrh
Angel View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 100
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Angel Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 08:59
I ja sam isto - bojim se to čak i priznati- postala ovisnica o forumu smile70
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 11:28
Lula kao prvo dobro nam došla!!!

Radovi su ti taaaako lijepi da sam ih gledala sve dva puta...

Mogu ti samo reći da ti jaaako dobro ide i jedva čekam nove radove.
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 12:09
Lula, dobro došla i dugo se družila s nama.
Na žalost, ne mogu vidjeti tvoje sličice na kompu ( ne znam zašto ), mogu li ih negdje dalje potražiti?
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 13:04
Originalno poslano od člana KARMEN KARMEN napisao:

Lula, dobro došla i dugo se družila s nama.
Na žalost, ne mogu vidjeti tvoje sličice na kompu ( ne znam zašto ), mogu li ih negdje dalje potražiti?

Jedino ako dođeš kod mene na kavu ili pošalješ na pp e-mail adresu pa ti ih tako pošaljemSmile
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 13:35
Lula, dobrodošla! Sad sam tek stigla pregledati tvoje radove i krasni su mi, naročito su mi zapele častitke za oko i onaj Klimt, baš mi je ovako dobar kako je. što se mene tiče, nebih ja više ništa dorađivala na njemu!
Super! smile55
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 18:46

Danas sam dobila najljepši poklon od svog leptirića...i znam da nije ova tehnika i ona nije izdržala da dočeka majčin dan....a buduči da se trudila ...mislim da ga moram staviti baš ovdje.

Znam da uglavnom svako djete to misli za svoju mamu, ali dok sam čitala, prošlo mi je kroz glavu sve, od prvog njenog dana...i znam isplatilo se jer su u tom cvijetu kojeg mi je napravila utkane sve neprospavane noći, brige, veselja i tuge...I ZATO...HVALA TI LEPTIRIĆU MOJ, TOLIKO SAM PONOSNA NA TEBE I ŽELIM DA TO SVI ZNAJU. ( I NA TVOJU SEKU I NA TVOG BRACU ) VI STE SMISAO MOG ŽIVOTA.
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 19:16
Prelijepo i dirljivo kad nešto tako dobiješ od svog klinca!Zaslužuje istaknuto mjesto na zidu!
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 19:34
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 19:39
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 19:43
Oboje mi je preeeeeeeslaaaatko! smile170
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
lilian View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilian Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 21:38
Lepi radovi, ali cvetic za najbolju mamu je najbolji unikat! Sjajno  :)
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 21:45
stvarno slatko,slatko!
Na vrh
orca View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 207
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje orca Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2009 u 23:02
jaaaaaaaaaaako lijepi radovi...smile128
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 11:24

Jako, jako lijepo, a posebno pokloničić za mamu!!!
ANĐELKA
Na vrh
nera7 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 114
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nera7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 15:14
Poklončić za mamu ja predivan,a tvoji radovi su odlični.Thumbs%20Up
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 49>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,187 sekundi.