lula |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 49> |
Korisnik | |
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koliko prekrasnih radova!
![]() Što se tiče Klimta, ostavila bih ovako kako je.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
ne volim klimta, ali moram priznat ovaj tvoj uradak mi se je jako dopao. .
|
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ovo je sve prepreprekrasno!!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
O djevojčice moje....vaše pohvale puno mi znače i samo izazivaju želju u meni da još ouno toga napravim. Hvala vam na podršci i moram priznati nešto....tako ste me lijepo prihvatile da jedva čekam da vam se vratim i vidim što ste novog napravile. |
|
![]() |
|
Angel ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 100 |
I ja sam isto - bojim se to čak i priznati- postala ovisnica o forumu
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Lula kao prvo dobro nam došla!!!
Radovi su ti taaaako lijepi da sam ih gledala sve dva puta...
Mogu ti samo reći da ti jaaako dobro ide i jedva čekam nove radove.
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Lula, dobro došla i dugo se družila s nama.
Na žalost, ne mogu vidjeti tvoje sličice na kompu ( ne znam zašto ), mogu li ih negdje dalje potražiti?
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Jedino ako dođeš kod mene na kavu ili pošalješ na pp e-mail adresu pa ti ih tako pošaljem
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Lula, dobrodošla! Sad sam tek stigla pregledati tvoje radove i krasni su mi, naročito su mi zapele častitke za oko i onaj Klimt, baš mi je ovako dobar kako je. što se mene tiče, nebih ja više ništa dorađivala na njemu!
Super!
![]() |
|
![]() |
|
Danas sam dobila najljepši poklon od svog leptirića...i znam da nije ova tehnika i ona nije izdržala da dočeka majčin dan....a buduči da se trudila ...mislim da ga moram staviti baš ovdje. Znam da uglavnom svako djete to misli za svoju mamu, ali dok sam čitala, prošlo mi je kroz glavu sve, od prvog njenog dana...i znam isplatilo se jer su u tom cvijetu kojeg mi je napravila utkane sve neprospavane noći, brige, veselja i tuge...I ZATO...HVALA TI LEPTIRIĆU MOJ, TOLIKO SAM PONOSNA NA TEBE I ŽELIM DA TO SVI ZNAJU. ( I NA TVOJU SEKU I NA TVOG BRACU ) VI STE SMISAO MOG ŽIVOTA.
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Prelijepo i dirljivo kad nešto tako dobiješ od svog klinca!Zaslužuje istaknuto mjesto na zidu!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Oboje mi je preeeeeeeslaaaatko!
![]() |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Lepi radovi, ali cvetic za najbolju mamu je najbolji unikat! Sjajno :)
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
stvarno slatko,slatko!
|
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
jaaaaaaaaaaako lijepi radovi...
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Jako, jako lijepo, a posebno pokloničić za mamu!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
nera7 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
Poklončić za mamu ja predivan,a tvoji radovi su odlični.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |