cleopatrina djela |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 16> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cleopatra već sam jednom rekla da si zaista prava umjetnica!!!
Radovi su.....ma nemam riječi kojom bih ovo opisala!!!
Zaista zaslužuju svoj dućan.
Od srca ti želim da ti posao super krene!!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Dori, puno hvala. .nadam se da će bit kupaca sve više. .i da će prepoznat neke stvari. .
![]() |
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Da, da. .hvala ti . .i znaš jedva čekam ponovno druženje . .divne ste sve bila. .
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti draga. .
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Cleo, tu ima toliko ljepote da treba polako gledati i diviti se.
![]() Želim ti da bude puno kupaca koji će prepoznati ovu ljepotu!
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
tralalalalala....ja sam to sve vidjela uživoooo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ovo je doista, doista prekrasno i ne znam za što bih se odlučila! Tu je pregršt tehnika, motiva, boja - svega! A tako ukusno i divno napravljeno! Posebno me oduševila ona vaza i ono za lučice s motivom rajskog cvijeta (ako se to tako zove) - crack je prekrasan, narančasti! Svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Jako lijepi radovi!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Hvala ti draga. .
![]() |
|
![]() |
|
Hvala nera.
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nera7 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
Radovi su ti zaista prekrasni.
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam cure od srca..
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Draga Cleo....sve je predivno...ALI...cure moje...još je sve ljepše u živo....imala sam tu čast biti na licu mjesta...u maloj radionici Cleopatrinih čarolija
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Sve je predivno, ali onaj noćni ormarić je poseban!
![]() |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nisu to noćne smjene, radim pod radnim vremenom. .hvala ti . .
![]() |
|
![]() |
|
hvala rose. .
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ajme, pa kad si sve ovo napravila. Sigurno su to noće smjene. Sve je prekrasno
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |