Moj kamenjar i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 70> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno Horti i stvarno djeluje "morski".
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Horti, stvarno ih držiš u neizvjesnosti...
Dobro ste naslutile, nešto pre, pre, predivno je ovaj kamenjar, vrt, okućnica. Ma, strašno lijepo, a slike se čekaju. Konti, prva sam bila... ![]() ![]() P.S. Horti, morala sam skrenuti pozornost konti da je zadržim ipak s druge strane Save! Da ti se stignu biljkice razrasti do njenog posjeta! ![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
prekrasan kamenjar i biljkice su divne
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
pa dobro horti zakaj si andreu pustila unutra? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
čista petica za kamenjar,
![]() |
|
![]() |
|
vrba ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 20 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 49 |
moj kamenjar je meni lijep ali tvoj mi je naj,naj.orginalan je a i biljke isključivo za kamenjar. |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
horti moram opet reci da mi se tvoj kamenjar bas svidja
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
prekrasno, jedva ga čekam vidjeti uživo
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Prekrasan kamenjar blago tebi kad imaš mjesta za takvu ljepotu,mi iz stanova možemo samo uživati!!!
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Evo malo novih slika iz mog vrta.
Počela je sezona pakujaca:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Procvjetao je i prvi hemerocallis
![]() |
|
![]() |
|
Asphodelus albus
![]() Jedna bebica, al već pokazuje kakova će biti ljepotica kad odraste ( Hakonechloa )
![]() I završavam za danas sa žutom bojom:
![]() |
|
![]() |
|
Vidim Andrea draga da si vratila živost u moju kamenjarsku temu dok me nije bilo Malo si, dalo bi se reć, pretjerala sa tom mojom uređenom okućnicom i vrtom
![]() Kontesa ne daj se omest u nakanama, dalo bi se tu još ponešto isčupat
![]() I još jednom hvala svima na lijepim riječima
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
a sad nas obraduj slikama
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
pakujac ti je prekrasan
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Pre-predivno, pakujci posebno!
Što je zadnje žuto?
|
|
![]() |
|
Imaš Gioiaa na "ljepoticama" novih slika, a ima i u kamenjaru noviteta, samo moram poslikat.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Slikaj!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |