lula |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 46474849> |
Korisnik | |
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Predivni radovi lula!
Sad sam tek uvidjela da se staklenih flaša još nisam dotakla. ![]() Leptirići su predivni, ali ipak mislim da je onaj najveći leptir ti najljepše ispao. Varam li se? ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
E, imam ja jednu zamerku ...radovi su sjajni, ali ja nishta ne vidim !
![]() Posebno taj 2k na meni jednoj od najdrazhih salveta... Napravish slike vece? Pliz... 640 x 480 ... tako su napravljene skoro sve slike ovde na forumu... |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Još jednom sve je prekrasno. Samo tako dalje!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
nera7 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
Dobro na došla.Radovi su ti odlični,nemogu nijednog izdvojiti,jer svi su vauuu.Prava si profesionalka.Samo nastavi tako dalje.
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Hvala to je moj srednji, imam ih tri, jednog muškog i dva ženska.
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
prekrasno...a posebno mi se dopada leptirić u rozome u društvu ostalih leptirića
![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Danas sam se igrala sa kako vi zovete 2k...i dvoumila se da li da u pukotine stavim smeđu ili zlatnu...i fulala sam, sad je pretamno...trebala sam ipak staviti ...no, ispalo je ovako
Molim pomoć...kako postići da te pukotine ne budu tako sitne....da li treba staviti deblji sloj, tanji, da li trebam čekati duže, znam da u nekom grmu leži zec, ali ne znam u kojem...
Hvala na riječima ohrabrenja, tako da ću zatomiti sram i ...
![]() |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
Dobrodošla, radovi su ti super, boca mi je favorit!
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
lula i ja ti želim dobrodošlicu!
![]() radovi su ti krasni! a sram... ma daj... pa mi tu nemamo srama
![]() |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Prelepi uredni radovi !!! Sve pohvale
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Lula, dobro nam došla i dugo se družila s nama na ovim stranicama. Svi mi smo pomalo sramežljivo pokazivali svoje radove, ali s vremenom sram nestane. Radovi su ti krasni, samo ti i dalje stavljaj svoje slikice da se imamo čime diviti (a ponekad i ukrasti koju ideju), nema zamjerke. Svi radovi lijepi su na svoj način, a iste stvari svako napravai drugačije pa nema zamjerke. Još jednom dobro došla.
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Angel ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 100 |
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
dobrodošla i sve pohvale tvojim radovima
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
BJELOVAR2005 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 171 |
dobro dosla!!!...i dugo dugo ostala sa nama!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
lula dobro nam došla! radovi su ti prekrasni i uredni,i nemas se čega sramit,samo naprjed!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
od srca vam hvala, sretna sam što sam vas pronašla...stavit ću još radova obečajem...samo da pronađem slike.
![]() |
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Dobro saara kaže, samo naprijed i nemoj se sramit. .
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
dobro došla lula
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Dobro došla. Nemoj se sramit, radovi su ti divni i uredni. Ugodno vrijeme ti želim ovdje. Samo ti radi i slikavaj, a to što ti otimaju neka ti je komplimenat
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 46474849> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |