cleopatrina djela |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 16> |
Korisnik | |||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
fantastično cleo! prekrasno,pre predivno! (posebno mi se sviđaju motivi sa ružama)
![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
||
hvala cure. .
|
|||
![]() |
|||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
||
Vauuu....
![]() |
|||
![]() |
|||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
||
Ma draga moja ima tu još puno toga novoga, ali gužva radi svoje ne stignem na sve strane. .hvala ti. .
![]() |
|||
![]() |
|||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
||
ženo, što ti se desilo, pa ovo je opet neki bum. Nemam što reći nego p r e k r a s n o
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() evo to bi bio to za sada. .
|
|||
![]() |
|||
||
evo cure nekih ojih novijih radova. . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Ma ne, samo sam u gužvi pa ne stignem baš slikat, pa stavljat slike. .skoro cijeli dan na poslu, pa još ostale obaveze. .eh, što da ti pričam. .
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Hvala Otok. .
![]() |
|||
![]() |
|||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
||
da vide se datumi slikanja, ma mogu oni biti i od predlani kad mi to nismo vidjeli za nas su novi . Naravno da ćemo vidjeti i nove pa nisi valjda mislila skrivati ih od naših "pohlepnih" okeca |
|||
![]() |
|||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
||
Sve mi je prekrasno, ali bambus mi je nekako nov, bravo
|
|||
![]() |
|||
||
Hvala gogs. .mada su to sve stariji radovi, novije još nisam poslikala. .
![]() |
|||
![]() |
|||
||
skoro dva mjeseca te nema (sa slikicama) a onda buuuum ne mogu ništa izdvojiti jer je sve prekrasno
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
da, ima radova samo nema vremena. .hvala ti. .
![]() |
|||
![]() |
|||
||
hvala ti draga. .
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Hej, ma daj ne pretjeruj. .
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
||
aauuuuuuu, koliko prekrasnih radova
![]() ne znam koji bi rad posebno izdvojila
|
|||
![]() |
|||
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
||
Evo i ja se pridružujem čestitkama, imaš baš krasne radove.
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
||
hej draga, svi tvoji radovi su jednostavno savršeni, sve tehnike ti leže i idu od ruke, tak da ja mogu samo sliniti nam njima (bilo na forumu ili uživo
![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |