moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 38> |
Korisnik | ||
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
cekam te! dobis i kavicu, i sokic... jedino je sad vec opet staza u korovu do struka. moram kupiti otrov - tak sam ga dobro spremila da pojma nemam gdje je
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Goga vidla sam da hamara ima i roštilj.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Vi'š da treba slušati starije.
![]() Rekoh ja tebi: slike na komp (o'š MyPictures ili desk...) pa dalje na photo... i na forum!
|
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
Ako je u vrtu mogu ja doći u pođami? Piđama party!
![]() ![]() ![]() Hamara, baš ti je lijep ugođaj u dvorištu. |
||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
||
![]() |
||
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
|
pijama parti!!!!!!!!!!!! to!!!!!!!! s rostiljem i popratnim tekucicama!
|
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
Evo nama konačno "dinastije Carrington". Tako mi je opisala vilu i vrt Salomon kad je bila kod Hamare. Ja jedva čekam da vidim tu ljepotu uživo.
Sad kad još malo pa počne kupanje, to mi je svaki dan usput do mora.
Hamara slike su super, čekamo još, ajde pomuči se malo......
![]() |
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
|
cuj, ne zezaj, za to bi trebala imati 2 sobarice i barem 2 vrtlara a ne dva retrivera i ja
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
tanjuri s novim i starim cvećekom
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
ruze se polako otvaraju...
![]() ![]() IMG]http://i556.photobucket.com/albums/ss8/saihamara/CIMG0711.jpg[/IMG
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
ovako je to posle kise...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
|
baš lijepo u tebe, hamara, a posebno mi se sviđa onaj kutak za uživanje, preljepo!
|
||
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
||
![]() |
||
|
dragoljubi
![]() ![]() masline
![]() |
||
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
Hajde, hajde, još slika, da se divimo ljepoti. IZ ovo malo slika da se naslutiti da se tu skriva lijepi park. Samo naprijed.... hoćemo još
![]() Ona klupa je mrak! Sjesti ili možda leći na nju i uživati u pogledu, a može i "čitati novine u carstvu hladovine"
![]() |
||
![]() |
||
|
cekaj da pogledam uvod u anatomiju pa stize jos koja slikica
![]() |
||
![]() |
||
|
ovako sad izgleda moj stol pod malom brajdom
![]() ![]() jos dragoljuba
![]() i jos jedna ruta
![]() |
||
![]() |
||
|
cempresi i velika brajda
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() Na koji se spremamo na pivsku/grill party
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |