Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 321322323324325 370> |
Korisnik | |
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ruže su ti pre pre divne, zdravog izgleda, boje su famozne
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ajmeeee ljepote!Lantana je prava majstorica u svemu- uredila prekrasan vrt i kamenjar oko svoje kuće, pa uredila i susjedovu parcelu da joj pogled ne pada na krš i lom |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Lantana,ruže su ti predivne,a tek onaj travnjak i pogled na more..Milina,kaficu piti,gledati u more i odmarati dušu,a sve uz miris ruža..Milna...
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
a kad procvatu uf jedva čekam jer za svoje ću se načekati
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
maryann ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
ajme meni koje ti ruze imas
![]() |
|
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Mama mia...... Ruže, ruže ruže.... Odmah sam zapjevušila pjesmicu Balaševića Otad baš ne uzimam svaku što se pruža...
Srce se odupire... Pa se privikne... Al' zumbuli su zumbuli, a Ruža je Ruža... Pa da na kraj sveta iznikne... |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ma znaš što, na tvoj vrt ide stalno samo
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
divota
![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
prekrasno
![]() ![]() ![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kiša lije od sinoć, grmilo, sjevalo, ali zato sam se ja naslikala u nedjelju, pa ću vam pokazati punooo slika mog najgornjeg vrta s puno crvenih i bijelih ruža.
Ovaj post je posebno namjenjen našoj najvećoj ljubiteljici ruža,Rose. ![]() ![]() Mojih osam metara dužnih ruža ![]() ![]() ![]() Penjačica ![]() ![]() Druga penjačica ![]() ![]() I bijele i crvene ruže ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ovo si se Anaida baš pjesnički izrazila, ima nešto umjetničko u tebi. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Proljeće i ja ponekad pomislim što mi je najljepše od svega, onda se ne mogu odlučiti, ma kad je svo cvijeće lijepo. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Baka ti si skromna po pitanju tvog vrta, jest da u mom ima puno cvijeće, ali pravi VRT je onaj tvoj. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Dobro si Gio ovo rekla močno, ali to je tako kad je veliki grm, puno cvjetova, a i svaki cvijet je veliki, ove druge plave preunike su skoro duplo manji cvjetovi. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Lantana, ovo je miris i slika proljetne obale...mora...boja...osjećaja...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Lantana htjela sam nešto izdvojiti što mi se najviše sviđa kod tebe ali nisam uspjela.
Meni se jednostavno sve sviđa, jer ti je vrt raj na zemlji!!!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Dobro je netko rekao: botanički vrt!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Lantana sve ti je predivnoooo,al zute perunike bas izgledaju mocno!uf sto mi nisi blize
![]() imam i ja zute,al ne takve. |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Baš simpatično, ali baš nebi htjela da mi izraste u dnevnom.
U Splitu već godinama ljeti uzmem sjeme, dobivala sam reznice ... ne ide. Ali ne odustajem.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 321322323324325 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |