galerija slika; goga-osijek |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 26> |
Korisnik | |
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bravo draga. Volja je najvažnija. I meni je Afrika naj. Sve je dobro, jedino bi ja da malo tupkaš boju spužvicom, da ostaviš penilo ili kist kad radiš podlogu. Vidiš na Africi je to već odlično. Napreduješ iz slike u sliku. Bravo drago mi je da radiš. Samo naprijed
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
U potpunosti se slažem sa Saarom.... ![]() Triptih s motivom Massai-ja si napravila zaista jako dobro..... ![]() Probaj napraviti jednu podlogu za spužvicom pa ćeš vidjeti da li ti se više sviđa nego kad radiš sa kistom. On ostavlja vidljive poteze i u biti bi se boja trebala nanositi bar u dva sloja da se potezi ne vide, dok sa spužvicom, tupkanjem, možeš odmah prekriti površinu u jednom sloju..... probaj ![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
spuzvicu sam otkrila radeci triptih...od sada vjerujem da cu rijetko koristiti kist....a sto kad nanosim krakle, zar da i preko njega idem spuzvicom? kako?
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
goga, prvo da ti pohvalim radove...i meni su afrikanci i portreti odlični...i preko kraklea bez problema nanosiš spužvicom...spužvicu umočiš u boju (nemoj pretjerivati jer ćeš imati debele slojeve boje na tim mjestima) i fino tupkaš redom...nemoj se vraćati tamo gdje si već bila jer ćeš zatvoriti pukotine...na ovaj način dobivaš pukotine onako nepravilne, za razliku od onih koje dobiješ kad nanosiš kistom...one su kao crte...ne znam kako bih drugačije rekla...
nadam se da sam ti bar malo pojasnila postupak...probaj pa ćeš vidjeti razliku....ja sam u početku isključivo kistom nanosila boju na krakle...od kad sam probala sa spužvicom, ne sjećam se da sam ijednom ponovo uzela kist za to
![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
ooooooo, pa hvala....ja sam mislila da na krakle moram nanositi kistom boju...i stalno se pitam kako vi dobijete nepravilne pukotine....jedva cekam kad cu doc s posla...odmah se bacam na tufkanje.
![]() |
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
poslikaj rezultat
![]() |
|
![]() |
|
evo jos jedan portret...pozadina je radena sinoc dok jos nisam znala da se na krakle moze ici spuzvicom...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
portret je prekrasan.
|
|
![]() |
|
HVALA...i meni se taj najvise svida...od prethodnih portreta...idem sada malo raditi...kako bih vas sutra mogla iznenaditi novim radovima...veceras se bacam na morske motive... |
|
|
|
![]() |
|
evo mene s novim radovima...ne pitajte do kada sam nocas radila...uhvatilo me i ne pusta...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično,samo tako nastavi!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
slucajno sam jednu sliku dvaput stavila...a ovu sam izostavila...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
ček, oćeš reć da si to sve u 1 noć napravila?
radovi su fenomenalni
![]() |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Ja sam preodushevljena!!!!!!!
Pa ti curo imash bash dara za ovakve stvari :) Svidja mi se shto na svakom radu postoji umetichka sloboda i recimo da nazovem to neki deo tebe. Tete su ti poslale divne salvete, na nekima ti bash zavidim ![]() Samo napred, sve je super super! ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
E, pa ti možeš otvoriti vlastitu galeriju slika. Ovo je odlično. Sve pohvale!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
puno hvala... da, sve sam napravila za jednu noc, uz malo pripreme dan ranije... kako mislis galeriju slika? ovdje na forumu? |
|
|
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
ok, tebi cemo od sada slati i
![]() radovi su ti baš odlični i ne znam šta bih izdvojila, u stvari, mislim da mi je lavanda favorit,
i u potpunosti se slažem sa lilian
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
olala...evo i mene...nagovorila si me
![]() naravno,za radove svaka pohvala, kao što i uživo kažem, jer ja eto imam priliku vidjeti tvoje radove uživo... ![]() vidjela samda se pričalo kod tebe o tufkanju... o tome bar sve znamo (sjetise rosee)... šalu na stranu, mene je tufkanje očaralo, posebice kada se koristi kod raspuklina, a da ne govorim o jednoličnom bojanju...svakako dajem svoj glas za tufkanja spas... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |