frida u decoupageu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 16> |
Korisnik | |
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Odlično!!
![]() Za nevjerovati, ali i meni se to dešava sa aparatom kad hoću slikati ljubičastu..
|
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Veceras sam radila poklon za mamu...što mami Ljubici za Majčin dan nego ljubice....
slikano s blicem ![]() i bez blica ![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
pitarić sa tratinčicama zasigurno treba dobiti tratinčice...jako je lijep...no,ni tvoja ideja da dolje bude cvijeće, a gore zelenilo,nije loša, s obzirom da tratinčice pprolaze tijekom lipnja, ostat će ti njihovo zelenilo u pitariću...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Anđelka, ideja je za pet...
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Meni bi se super uklopile u ovu teglicu tratinčice i to one kak ih mi zovemo, gumbeki, one duple. I baš ih ima u tim bojama. Super!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
razmišljlam o kaktusu...cvjetno dolje- teglica, a zeleno gore...
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasna teglica,a biljku ćes vec naći
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
i obavezno stavi sliku da vidimo koju si biljku stavila u ovaj predivan pitarić
![]() |
|
![]() |
|
...samo još trebam biljku za ovaj pitarić...
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Bravo Frida !
Meni je sjajna ova ideja sa kuhačama.
Ja sam napravila nekoliko radova na starim crijepovima.
Moram priznati da sam ideju "pokupila" ali radovi su moji.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
krasna dascica frida
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Ispala ti je odlično
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Po ničemu se ne može zaključiti da je prva. Prekrasan rad!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
prekrasno,bravo frida!
|
|
![]() |
|
Ne, nije ovo nova daščica..to je stara, zapravo prva koju sam napravila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
prekrasan mi je poklon za lovca
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() |
|
![]() |
|
Danas je daska isporučena lovcu i on je bio oduševljen, a mama mu tek...
Moram se zahvaliti esmeraldi koja je zbilja munjevito reagirala kad sam zatražila salvetu s lovačkim motivom...bez nje ne bih uspjela u svom naumu... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |