Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hoya - moje dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hoya - moje dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 272>
Korisnik
Poruka
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 21:31
Niho, 3 palma može biti tvoja, a djetelinu ti spremam u paket!

Bako, među ostalo koje sam spremila stavljam i karanfilčiće. Mirišu sve u šesnaest!

Iris, korijenko i minimode hvala.

Triša, lako što ja nisam bila u Dekori, ali ove biljčice što vas čekaju smile43
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 22:32
Kao i uvijek svega kod tebe!!!
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 21:49
Hvala bergenija i molim te podsjeti me ako zaboravim: za tebe sam naumila izvaditi ove rane irise da sam išla u Buzet, pa ću ti ih poslati poštom čim se stabljika malo osuši.
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 22:34
svasta prekrasno kod tebe cvatesmile57smile141
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 21:44
Sve prekrasno hoja, ovi garofulići mirišu čak do mene!Clap
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 22:33
Hoya ona palma u vrtu je prekrasna, a karanfile i djetelinu imamo potpuno iste.  
život je more
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 16:14
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Uhvatio se i lijepo napreduje gavez od Fermine:

Jedva čekam da malo krene ulov iz Crikvenice!

A u međuvremenu počinje cvasti i ostalo cvijeće u dvorištu:  

Hoya... žicam malo ovih karanfilića. Neki dan me pitala nećakinja mogu li joj dati malo... ja se izbezumila  o čemu priča... Jer sam potpuno zaboravila da sam ih davno, davno imala duž jednog zidića. I nestali (Bog zna kako).
A lijepi su i divno mirišu!
Ti si stvarno "ocvjetala" svoje zelene površine!Thumbs%20Up
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 21:54
hoya kod tebe sve ljepo cvate,karanfili su prekrasni.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 22:35

Kat.rea - Nikako, gledaj sličice kao ja i boli te briga. Ostalo sa neta copy - paste i ne trudim se čak ni pročitati.

Ponekad se podsjetim na one cigiće što su se pravili da čitaju stripove i držali ih naopako.
I za mene vrijedi smile42, al se ne sekiram
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 17:20
svašta tu raste i cvijeta....suuper Smile 
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 21:58
što je sve lijepo kod tebeWink
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 22:37
Hvala kaćo i lilly.
Lantana, to i jesu biljke dovučene sa juga!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 21:14
Garofulići su super, a tek djetelina i iberis, naravno da ti je palma vrhunska, a što bi tek bilo da si bila u Dekori.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 22:31
A Korijenko veli šćipunići, joj kako da ja to popamtim smile42.
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 19:25
garofulići- šćipunići i djeteljina-  smile120
Prevod za šćipunići - mali karanfili
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 22:25
Krasno, rascvjetano, karanfilići mirišuuuuuu, obožavam ih. Meni nijedna lantana nije nikla Cry, baš sam ljubomorna. A šta su garofulići Embarrassed?
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 23:31
smile120
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 21:04
hoya-odavno nisam u tebe bila, a svašta se tu nadogađalo....predivni su ti ovi karanfilčići, molim te da li im naziv znaš?
Lantana ima predivnu boju, a irisi su super!
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 22:28
Garofulići su karanfiličići. Jat.rea meni je od stotinjak sjemenki niklo 6, a već nakon presađivanja raste jedna manje! A gledala sam sjemenke. Još ih ima cijelih i neraspuknutih.
Zato sam u MBM-u kupila za 11,00 kn malu, ali gotovu sadnicu.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 09:31
mmm karanfilići mirišu skroz do mene,a veseli me da se ova djetelina tako fino širi jer sam se zaljubila u nju Clap imala sam prošle god jedan grmić karanfilića i nakon cvatnje se osušili,al sam ponovo jedan grmić kupila i podijelila ga na 4 dijela kao da se razrasteWink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 272>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,484 sekundi.