Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 272> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Niho, 3 palma može biti tvoja, a djetelinu ti spremam u paket!
Bako, među ostalo koje sam spremila stavljam i karanfilčiće. Mirišu sve u šesnaest!
Iris, korijenko i minimode hvala.
Triša, lako što ja nisam bila u Dekori, ali ove biljčice što vas čekaju
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Kao i uvijek svega kod tebe!!!
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Sve prekrasno hoja, ovi garofulići mirišu čak do mene!
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hoya ona palma u vrtu je prekrasna, a karanfile i djetelinu imamo potpuno iste.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Hvala bergenija i molim te podsjeti me ako zaboravim: za tebe sam naumila izvaditi ove rane irise da sam išla u Buzet, pa ću ti ih poslati poštom čim se stabljika malo osuši.
|
|
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
svasta prekrasno kod tebe cvate
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Hoya... žicam malo ovih karanfilića. Neki dan me pitala nećakinja mogu li joj dati malo... ja se izbezumila o čemu priča... Jer sam potpuno zaboravila da sam ih davno, davno imala duž jednog zidića. I nestali (Bog zna kako).
A lijepi su i divno mirišu!
Ti si stvarno "ocvjetala" svoje zelene površine!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
hoya kod tebe sve ljepo cvate,karanfili su prekrasni.
|
|
![]() |
|
Kat.rea - Nikako, gledaj sličice kao ja i boli te briga. Ostalo sa neta copy - paste i ne trudim se čak ni pročitati. Ponekad se podsjetim na one cigiće što su se pravili da čitaju stripove i držali ih naopako.
I za mene vrijedi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Garofulići su super, a tek djetelina i iberis, naravno da ti je palma vrhunska, a što bi tek bilo da si bila u Dekori.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
A Korijenko veli šćipunići, joj kako da ja to popamtim
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
garofulići- šćipunići i djeteljina-
![]() Prevod za šćipunići - mali karanfili
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Krasno, rascvjetano, karanfilići mirišuuuuuu, obožavam ih. Meni nijedna lantana nije nikla
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
hoya-odavno nisam u tebe bila, a svašta se tu nadogađalo....predivni su ti ovi karanfilčići, molim te da li im naziv znaš?
Lantana ima predivnu boju, a irisi su super!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Garofulići su karanfiličići. Jat.rea meni je od stotinjak sjemenki niklo 6, a već nakon presađivanja raste jedna manje! A gledala sam sjemenke. Još ih ima cijelih i neraspuknutih.
Zato sam u MBM-u kupila za 11,00 kn malu, ali gotovu sadnicu.
|
|
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
mmm karanfilići mirišu skroz do mene,a veseli me da se ova djetelina tako fino širi jer sam se zaljubila u nju
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
svašta tu raste i cvijeta....suuper
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
što je sve lijepo kod tebe
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Hvala kaćo i lilly.
Lantana, to i jesu biljke dovučene sa juga!
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |