Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj lijepi vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj lijepi vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 15>
Korisnik
Poruka
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 19:09
prekrasnoSmile

Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 19:23
Susjedin vrtić je super.
Ali onaj tvoj amarilis!Thumbs%20Up
Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 602
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 20:06
A sad sam došao da me utješite.....bila djeca sa sestrom za dogovor oko kuće pa bili klinci....neki klinci koje ne poznajem. A na njih moraš gledati što rade.
Molim za pomoć......hoće li se moja jetrenka oporavitismile43

Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 21:53
vidim da je netko stao u njuCry rekli kišu slijedeći tjedan-- to bi trebao biti plus da malo dođe k sebi da ju ne prži sunce. držim figeSmile
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 10:24
Jetrenke vole hladovinu....u stvari prirodno im je stanište u listopadnim šumama kao kod nas na Papuku.....tamo i raste. Cvijetaju dok još nema lišća na drveću....vrijedi otići na Papuk i planinariti a možda....kažem možda ju pronađete.
Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 10:28
Ah ta djeca.....bar 15 puta sam im rekao: hodajte stazom, cvijeće se gleda.....ali ćim glavu okreneš neko zlo naprave. A tuđa djeca....zaštićeni kao mrki medvjedi...ne smiješ da ih tučeš, da vičeš.
Rekao sam tom malom Kiki: sad kad dođeš kući reci tati da si bio kod čike Danćija i da si mi pokidao biljku koja vrijedi kao 5 bicikala......hm, hoćeš li reći?
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 10:37
E Domingo moja mama je cvjetoljubac od mladosti . Do 90. godine je imala imala sve boje ruže koje se mogu zamisliti. Moj brat je bio nestašan. Iako mu je rečeno da nesmije dirati cvijeće, pokido bi sve i jedan pup ruže i svega do čeg se dočepa. Ni sekundu ga se nije moglo ostaviti samog. LOLLOL
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 11:26
domingo,ja imam problem sa susjedama koje se kao ono dive cvjeću,pa divno,krasno,idu se uvjerit da je pravo pa ga potezu,provjeravaju,čupaju itd... tako su mi radili i za kumkvamat jer nisu mogli vjerovat da je to pravo stablo!
Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 11:01
to su rose neka velika djecasmile155 de ti njih lupi po glavi da se uvijeriš jel one imaju pravu djećju glavu
Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 11:04
Ne znam kako se zove ovaj cvijet a trajnica je.......nekima sam poslao već sijemenke. Može li se pomoći rose......kamo se stavi ova slika na indentifikaciju

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 11:08
može koja fotografija iz blizine? ovako je malo komplicirano
Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 11:10
Probam, idem odmah.....kad  bih samo znao isključiti blic
Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 11:18
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 11:24
možda velim glupost ali ja sam mišljenja da je to Geranium 'Brookside' , molim hitan ispravak ako sam u krivu
Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 11:26
Imam još jednu procvijetalu biljkicu....čudno a nema nijedan list
Njeno ime je SPREKELIA Formosissima

Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 11:30
I trebala je cvijetati tek u 7 i 8 mjesecu.......kako da je već procvijetala?
Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 12:06
Originalno poslano od člana domingo domingo napisao:

[IMG]http://i430.photobucket.com/albums/qq23/bumbanks/danijel24.jpg" />

Ukrasni lan (Linum perene)

Tija ne budi tako samokritična, ne moramo sve znati. Ni botaničarima determinacija biljaka nije jednostavna. Za neke biljke se prebrojavaju kromosomi da bi utvrdili jeli ova ili ona. Lan je nježna mala biljčica, cvijetovi traju kratko, ali se stalno otvaraju novi.
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 12:11
hvala Baka Bea na ispravku netočnog naziva
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 13:37
Bravo Domingo, sve je prekrasno, puno truda uloženo. Ova posljednja dva cvijeta su prekrasna i ja imam ovu SPREKELIA Formosissima, ali nije još procvjetala, a stvarno je posebna.
život je more
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 750
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 13:46
Prekrasna ti je sprekelia, imam ju i ja, ali jos ju nisam posadila u vrt. Ovih dana cu ju posaditi.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 15>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.