more - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 29> |
Korisnik | |
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kaća, hvala ti
![]() lilian, također zahvaljujem
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Bravo more, super izgleda
![]() A kolika je velichina ovog okvirica? |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
jos jedan krasni okviric,boje su mi preljepe
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
konačno gotov i drugi okvirić od das mase. motive prepoznajete sa okvira koji sam peglala.
kad sam zalijepila leptirića, nekako mi se "izgubio" u žutoj i zelenoj boji, jedva se i vidio. zato sam uzela tanki kist u ruke i malo "sredila" leptirića. nisam se ni nadala da će boja biti slična cvjetiću
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anastazija, kad sam radila sa ovim tanjurićem, prvi put sam ga i obojala. ali na kraju sam sve oprala i zalijepila samo cvjetić.
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ni ja ne vidim ubrljotak... samo krasan okvirić.
a onaj tanjurić je isto super. nisam ni mislila da može tako dobro izgledati bez bojanja
|
|
![]() |
|
cure, hvala vam
![]() |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Potpisujem Izzy! Bravo!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ti si bila vrijedna ovih dana... Sve je tako slatko i nježno... Divno! Doista se usavršavaš!
![]() |
|
![]() |
|
hvala vam buba, na slici se i ne vidi, al da vidiš okvir uživo onda bi odma primjetila di je greška. al kao što sam rekla,drugi put bude to bolje
![]() |
|
![]() |
|
BJELOVAR2005 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 171 |
prekrasno...bravo ...bravo!
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ja tu ne vidim ništa zabrljano....baš je sladak!!
|
|
![]() |
|
još jedan proljetni okvir i moj prvi pokušaj peglanja. okvir bi bio savršen (bar meni) da nisam malo zabrljala na desnoj strani
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasna je,ja sam mislila da je obojana u bjelo a ono je ručni rad ispod
|
|
![]() |
|
jedna mala cvjetna zdjelica/tanjurić (kako hoćete)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
što se mene tiče, odlično si objasnila i hvala puno za tako precizno pojašnjenje. znači glinamol ide u smeće
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
more moje lipo,nisan imala pojma da si iz splita..ja tebe pozdravljan iz stobreca ![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
radovi su predivni...moj favorit je morska polica...i definitivno drvena posuda sto u je izradio muz...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
kaća, pozdrav iz splita |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |