Moja rascvjetana terasa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 69> |
Korisnik | |
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dalije i tegle su krasne a hoće li im biti tijesno
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
a ja bi se kladila da su obje gazanije ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Sve cvate u cvjetnim pitarima.
Ono su oddbje gazanije, samo imaju različite cvjetove i listove. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Proljeće ja ti imam hostu,pa ako ti ju mogu kako poslati,javi.
Nije jako velik grm,jer sam je tek prošle godine posadila.ali mogu ti dati. |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Evo još jedna dalija dobila novi dom.
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
neznam sta bi prije hvalila,ovu ljepoticu u teglici ili samu teglicu
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Danas sam se počastila sa
surfinijama
![]() i verbenama...izgledaju mi dosta zdravo pa ču opet probati ove godine s njima
![]() A kako stalnu kupujem kod iste tete i nedavno sam kupila i mini ružu crvenu, a danas mi je ta teta poklonila ovo:
![]() Kako sam se oduševila!!!
Sada imam i crvenu i bijelu mini ružu!!!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
proljeće lijepo ti je cvjeće
|
|
![]() |
|
Rose moja draga, kako ti znaš kada ja stavljam slike.
Opet si mi prva, a kada sam stavljala slike ruža mislila sam na tebe...
Drago mi je da ti se sviđa moje cvijeće, nego da li bi ti htjela da ja tebi jednu takvu ružicu pošaljem???
|
|
![]() |
|
pratim teme preko maila i kad mi dođe obavjest kliknem na link i vidim o čemu se pise. nemoras mi slat ruze,nije potrebno imam ih ja,bilo bi mi malo neugodno
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ma samo šalji,nek joj bude neugodno
![]() Nego,da te ja pitam!Kak možeš tak lijepo cvijeće staviti u teglu koju nisi"sredila"(gle one surfinije,a gle teglu
![]() ![]() Verbena je prekrasna,i ružica...i surfinije..dalije
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ali je zato tegla za crvenu daliju ko bonbončić!!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
a ona sa bubamarama prekrasna,ja to definitivno moram naučiti
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ruže su ipak ruže, krasne su kao i sve ostalo.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Krasno ti je cvijeće i georgina ima lijepi dom.....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ne znam više što je terasa (ma šalim se) a što vrtek. Posvud ljepota! Čini mi se da smo odabrale verbene iste boje! |
|
![]() |
|
Ajoj baka nisam imala namjeru zbuniti te, ali bi bilo previše da otvaram još jednu temu za vrt. Evo sada ću staviti sliku moje terase i vrta da se možeš snaći...
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Proljeće vidi se da stvarno uživaš u cvijeću,a sad kad imaš i vrt,imat ćemo više tvojih slikica da uživamo!
|
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
proljeće dom koji si dala daliji je prelijep kao i ona sama
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |