Vrt iz Samobora |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 24> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno. I kod tebe je sve počelo cvjetati. Nadam se da će i moj vrtek tako izgledati
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Sve je tak lijepo ...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
jao divno
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Napokon šarenilo i u mojem dijelu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ovo nije mini pakujac, već onaj poluvisoki tak su rekli... ![]() Shasha, napokon... ![]() ![]() Lageroastermia - neke grane nisu prezimile ![]() ![]() Ima i gaveza ![]() A ovo je novi kutak gdje sadim ono što ne stane u moj cvjetnjak! ![]() Baš se divim ovom mom macru!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
napokon! daj još malo uvježbavaj tu opciju,a slikice tu k nama smjesti da još malo cvijećke mirišimo
![]() onaj jaglac u kompi sa rozim srčekima je fenomenalna kombinacija ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasne slike, cvijeće, cijeli vrt
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Vidim da si dobro prostudirala mikro-makro
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Imaš sreće kaj ja nisam imala aparat da te uslikam kad si skakala od sreće čuvši za tu opciju-mikro-makro
![]() E ono bijelo kaj ne znaš kak se zove..e ni ja ne znam
![]() Ozbiljno sad,po listu mi se čini da je to jedna vrsta seduma.Ja ga imam samo je moj šarenolisni i sad cvate.Tvoj je jednobojni list no dupli cvijet(piši me za njega)
Eto,probaj ga nać pod sedumima
Narafski da ti je cvijeće prekokrasnooooooo
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Još samo malo...
![]() ![]() uskoro dolazi dan da i ja pokažem svoju ljepotu. Danas sam zasadila u podnožju ove ljepote kadificu šatirano narandžastu i surfiniju ![]() ![]() A i ovo se treba smjestiti... današnji ulov ![]() ![]() ... ova me omamila svojim cvijetekom... ![]() P.S. Silvekkkkk, vidiš li kako su mi dobre fotke sa opcijom macro!!!! ![]() |
|
![]() |
|
Korijenko, imaš pravo, ova glicinija nije uz nikakvu potporanj formirana, pa tako ostala. Nakon ove kiše spustili joj se cvijetovi, ali...
Ima još toga što kod mene cvijeta, uživajte u slikicama... Za početak moji dio cvjetnjaka u hladu iz daljine, nije cijeli na slici, na kraju s lijeve strane je lunaria i perunike, pa nisam ponovo slikala ![]() ![]() poluniski plamenac svijetlo plavi ![]() poluniski pakujac ![]() par vrsta ljubičica ![]() ![]() phloxići niski ![]() ![]() Proljeće, uspio je preživjeti... a oni vinkastiji zvjezdasti nisam slikala ![]() Bandićeva maćuhica upotpunjena ljepotom pakujca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ako netko zna koji je ovo bijeli cvijetak neka me uputi. Imam ga po cijelom vrtu, a nisam mu otkrila ime ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Mislila sam da glicinija uspjeva samo u toplijoj klimi, ali predivna ti je, a spirea isto, baš bi bila zgodna lila-bijela kombinacija.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Glicinija je baš interesantna, puže po podu, uvijek je na ogradi ili brajdi
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Da, ono prvo je lunaria biennis, judini dukati. A dupla spirea ti je super, prosim pelcaj to
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prekrasna je glicinija
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ja bih rekla da su to judini dukati. Moguće da si sjeme donijela sa nečijim pelcerima.
<>http://209.85.129.132/search?q=cache:J-spZqaWx7sJ:www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp%3FTID%3D1442+judini+dukati&cd=1&hl=hr&ct=clnk&lr=lang_hr Ovo ljubičasto na zemlji sam slikala u tuđem dvorištu prije neki dan , zar to raste i u Samoboru? Mislila sam da je samo za primorje. Prekrasno cvijće, pravi rasplesani vrt ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Ovo je procvalo ovih dana:
neznana mi biljka ![]() glicinija ![]() spiraea ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Snivamo slatki san!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
predivne slike, šarena rapsodija, nepostoji boja koje nema kod tebe,
uživam gledati tvoje slike, volim ove pinokio tulipane -bijelo crvene i kod mene su u punom cvatu.
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |