Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 325326327328329 370> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
išla sam natrag do 30 strane..i sad nemam više riječi..ovaj tvoj kamenjar,dvorište ..sve je jednom rječju fenomenalno
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Sjetna sam, propustila sam Uskrs u Dalmaciji i osim divnih biljaka kod tebe vidim meni toliko dragu crvenu, sprženu, kamenom prošaranu zemlju ... Što sam starija sve mi više nedostaje. |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
raj za oči,melem za dušu
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Malo slika iz one padine ispod mog vrta, procvjetale su žute perunike i ove plavo-roza kugle majčine dušice, kadulja, mak, neveni...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Silvek može biti da su slike užitak za oči, ali puno ja još moram vježbati da bi bile kao tvoje
![]() Bergenija, kad tvoje sve procvjeta bit će prava milina, a slogan je dobar samo kako je ove godine krenulo neće nas ni turizam spasiti. Hoya i Kat.rea, ma uvijek ima nekog korova, ali se godinama prorijedio. Mačak ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Lantana, u jednom danu relacija Čk-Sinj-Čk, išla sam na sprovod i predozirala se kavom
|
|
![]() |
|
![]() Tija trebala si navratiti na Brač pa da vidiš uživo. Korijenko, crvena bugenvilia je stvarno krasna, a da vidiš tek bijelu. Inaja kod mene je margareta trajnica, ali neznam kako je u unutrašnjosti. Baka samo ti uživaj u ovim virtualnim vrtovima i u svom krasnom vrtu. Shasha, vidim ja da ti samo nosiš tu ležaljku ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Samo ću se složiti!
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Daj Hoya, kakav korov kod Lantane.... tamo raste samo prekrasno cvijeće.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Lantana, što reći, a da nije još rečeno?
Sve je pre, pre - lijepo.
I - nigdje nisam niti jedan korovčić vidjela.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Koliko ljepote na jednom mjestu! Sve u cvatu, prepuno boja, cvijeće zdravo, zasađeno gdje treba, dojam fantastičan!
P.S. Tvoj vrt može ići uz slogan - Brač, pravi mali raj na zemlji!
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Stvarno, Lantana, slike su ti pravi užitak za oči
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Lantana - raj za oči i dušu! Nema riječi za opisati!
![]() |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
ma krasne su ti te margarete jesu li trajnice
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Divno, divno, crvena ljepotica - bugenvilia
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Da li ti se jučer štucalo? Naime u Dugopolju sam mislila intenzivno na tebe i tvoj mali raj na Braču.
|
|
![]() |
|
Hvala svima, eto ja volim slikati, a sad stvarno i ima cvijeća za slikanje.
Inaja onaj rozi grmić su margarete, neumorno cvatu od jeseni. Fuksija, ja sam ustvari htjela još tamniju bugenviliu, za tu boju kažu boja crnog vina, ali ova je naletila i bila je povoljno pa sam je uzela. Bugenvilia se razmnožava reznicama, ali ja nisam uspjela do sada, probala sam baš tu tamno crvenu, još je u zemlji, ali ništa ne napreduje. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Opet sam bez rijeći -prekrasnooooo
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Lantana, bugenvilija ti je fantasticna, prekrasna.
Ja ovakvu crvenu vec godinama zelim kupiti, ali ovdje kod nas su u prodaji samo roza, ljubicaste, narancaste, nikad crvene. Eto mene kod tebe na Brac po jednu crvenu. ![]() Da li mozda znas, moze li se bugenvilija razmnozavati sjemenom i da li uopce pravi sjeme? ![]() ![]() ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 325326327328329 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |