DECOUPAGE |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 86> |
Korisnik | |
nera7 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Super ti je vješalica.Volim morske motive.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
vješalica je predivna! |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlična vjesalica,krasno napravljena
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Joj,vješalica ti je prekrasna.Jako mi se sviđa sve sa morskim motivima
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
koji krasni leptirići,sve u svemu super
![]() |
|
![]() |
|
nera7 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
Tanjuri su ti odlični.Jako dobro tebi to ide.
A stolice su mi predivne!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
baš večeras sam vidjela stalak za salvete ali ga nisam kupila jer bi mi bilo žao prekriti motiv stavljen dolje i prekriven drugim salvetama kao što je Izzy rekla pa smišljam ali nikako da smislim što bi se dalo napraviti osim da se iskoristi čisto kao slika ili podložak za nešto. Ma išla sam tražiti četvrtaste staklene tanjure ali nema pa sam žalosna. Inače Anđelka super ti to ide, sve pohvale 5+
![]() ![]() |
|
![]() |
|
prekrasan je
![]() |
|
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
E ja sam se odushevila na ljubichice komplet :) Sjajno:)
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
predivan mi ovaj tvoj stalak
![]() |
|
![]() |
|
Ne znam da li kada radila salvetnu tehniku. Sa salvete se izreže motiv koji želiš i skine se samo onaj gornji sloj (tanki) sa slikom i premaže ljepilom. ČLjepilo se inače uopće ne vidi.
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
to još nisam vidla uživo! jel se nevidi da je to salveta kad se zaljepi? ili je još kakav daljnji postupak? |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Ma kakvi, kod mene ne postoji niti trgovina u kojoj možeš kupiti lijepe salvete...za sve se snalazim kada negdje idem...
|
|
![]() |
|
Ne znam da li kod tebe postoji Ofertisima. Tamo su ti ovi drveni stalci za salvete po 9 kuna
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Ovaj stalak ti je baš fora, nisam nikad vidjela takav, suncokreti ispali odlično...
|
|
![]() |
|
Postoji posebno ljepilo za salvete ART POSCH mislim da se tako piše, ali cure dosta koriste i obično ljepilo za tapete. Ja osobno nisam probala, a ovo ljepislo za salvete imaš u CHEMACU; LUMOSU i najvjerojatnije u ostalim malim HOBBY dućanima koji imaju pribor za decoupage tehniku. Inače što se prodaje tiče, ne znam gdje bi mogla takvo što prodati. I još hvala na pohvalama!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
anđelka, koje ljepilo se koristi za to ljepljenje salveta? sve ovo je jako, jako, jako krasno! pa ženo jal ti to prodaješ šta ? to pod hitno treba unovčiti!
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |