Macak - nudi, traži |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 6> |
Korisnik | |
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 27 Ožujak 2009 u 22:54 |
Ja popunjavam svoju hladovinu, pa ako imate (može i šta god uspjeva u sjeni:
Pakujac (samo da nije žuti, njega imam)
bijelu decentru (srdašce)
pelcere šimšira
jedić
habulicu
stjenjarsku iglicu
čvorastu iglicu,
jesensku šumaricu
proljetnu šumaricu
ne znam kako se razmnožava rododendron, ako može i njega
hortenziju bijelu ili neku s plosnatim cvjetovima
bilo kakav kukurjek
Od ponude imam za sada:
zimzelen (list je šaren, cvijet plavo ljubičasti)-pelceri
plavi ukrasni slak (sjeme), penjačicu
ljubičicu, vtnu-pelceri
sjeme nevena
malu puzavicu koja fino miriši, ima šarene listiće, možda bi mogla biti plektrantus, izgleda sično, meni je iz posude izašla na travnjak i raširila se,prezimi vani.
Ne mogu se sad više sjetiti ničega, kasnije još dopišem, a biće poslije i sjemena dok krenu biljčice.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na žalost nemam nista od toga sto trazis
![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Niko ništa?
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ja bi sjeme žutog pakujca i malo zimzelena, a imam sjeme pakujca plavog i roza ako si za
![]() |
|
![]() |
|
Može!
|
|
![]() |
|
Jel zna tko za rododendron, u Pevecu sam ga vidjela, ali je skup.
|
|
![]() |
|
SilveK biljkice su na putu!
Molim vas ako će tko šišati šimšir, da mi ostavi reznice i pošalje pa ću ih ja pokušati zakorjeniti. Thanks!
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
mačak imam ti ja sadnice... pa ti mogu poslati
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Imam malo šumskih jagoda, nisu kupljene, već su same došle k meni, ako kome treba. Meni su se moje presađene primile sve.
Ima netko bijelu hortenziju?
|
|
![]() |
|
Podižem
![]() |
|
![]() |
|
maryann ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
I ja bi hortenziju bilo kakvu
![]() |
|
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|
![]() |
|
Administrator, šta bi sa šimširom?
![]() |
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
imam ti nešto sa popisa... pošalji adresu na pm... samo što ću slati ... mislim za tjedna dana...
|
|
![]() |
|
Ja popunjavam svoju hladovinu, pa ako imate (može i šta god uspjeva u sjeni: bijelu decentru (srdašce)
pelcere šimšira
jedić
habulicu
stjenjarsku iglicu
čvorastu iglicu,
jesensku šumaricu
proljetnu šumaricu
ne znam kako se razmnožava rododendron, ako može i njega
hortenziju bijelu ili neku s plosnatim cvjetovima
bilo kakav kukurjek
Samo da opet priupitam, ima tko?
|
|
![]() |
|
Danas sam skupila sjeme pakujca ako kome treba. U miksu je ljubičasti, žuti, roza, dupli ljubičasti. Slike imate u mojim slikama na vrtu.
P.S. gornji popis još vrijedi
|
|
![]() |
|
satfan2009 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 11 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 368 |
Žao mi je Što sa gornjeg popisa nemam ništa.Mi smo tek krenuli da radimo cvijetnjak pa ako može koja sjemenkica ...hvala
|
|
![]() |
|
Može, šalji adresu na pm!
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Ja bih malo sjemenki pakujca (ako je ostalo)...dali je to jednogodišnji ili trajnica?
|
|
![]() |
|
Monna-1 trajnica, ima još šalji adresu!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |