Saara - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 56> |
Korisnik | |
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Da se ponovim josh jednom - originalna i svoja!!! Moj naklon za tako posebnu kreativnost! Retko se srece...
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
fala, fala. Drago mi je da tako misliš
![]() |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Naša Saara je turbo kreativna .... mene je totalno osvojila kombiniranjem Klimta i Choena [ ![]() |
|
![]() |
|
Ajme hvala
![]() |
|
![]() |
|
Evo jedna žabica, druga se suši. Obožavam žabe
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
iako ne volim zabice (pogotovo one sto ti ljeti uskoce kroz prozor i skoce na krevet), kutijice su mi bas prekrasne...
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijica ti je prekrasna,nego sto ti je ono metalno na kutiji,one 3 točkice?
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Žabica je prekrasna. Baš za ono jučerašnje vrijeme puno kiše, kad žabice počnu kreketati
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
kutijica je superiška..
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
saara, kutijica ti je jako lijepa...nisam ljubitelj žaba,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam na pohvalama. Ono zlatno je metallic efect ima u Chemacu. Slično zlatnim listićima, ali jednostavnije.
|
|
![]() |
|
Evo druge žabure
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
druga žabica mi je jos ljepša od one prve,meni bi bila jos ljepsa baz tih sljokica al sve u svemu super je ispala
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |