piramida |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 33> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kutija je ispala savršeno, a okvirić sa slikama je presladak.
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno,bas je lijepo
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
ja bi rekla da su to dobri i korisni savjeti,prije nego kritike,zato samo naprijed lili
![]() |
|
![]() |
|
Lilian,samo ti kritikuk,zato i stavljamo radove,da čujemo kritike i da se popravimo.
Bubamara,to ti ja sama mučkam boje i nikad ne znam kak mi bude ispala i normalno nikad nisam zadovoljna. |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ma mene je zanimalo koja je to boja - tj. naziv same boje, a ne za beton ili hobi...kužiš?? jer mi je prekrasna nijansa...al sad vidim da si ti to vjerojatno tako sama smiješala i super je!!
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Jesam strog i samokritichar i kritichar...evo necu vishe :)
|
|
![]() |
|
Lilian,pa nisam ti se ja niš uvrijedila.Svatko ima svoj ukus.Ni ja nisam baš zadovoljna sa teglicom,jer sam je malo drugačije zamislila.Vi ste tu malo stroži kritičari.Danas sam odnijela teglice mami i sestri,još si je i strina uzela i one prezadovoljne.
Bubamaro,to ti je obična boja za beton i malo zelenog dipija.Ja ti koristim za sad sve zamjenske materijale,dok se malo financijski ne oporavi. Ipak je recesija,ne? |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivna je
![]() |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
bubamarice, pa pastelna
![]() piramido, ako si ...nije loshe ni ovako, nego ja volim blazhe prelaze pa sam zato komentirala. |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
boja teglice je prekrasna!! kakva je to boja?
|
|
![]() |
|
Mislila sam da mi bude boja ispala više kao na salveti,a poslije kad sam nalijepila salvetu nije mi se dalo još jedanput miješat boju i farbat.
|
|
![]() |
|
Imam ja pitanje ...ako se necesh ljutiti... Zashto nije motiv isechen lepo po rubovima cveta? Bilo bi lepshe, mislim...Kada je tako jasan motiv i kada ne doradjujesh bojom, bude lepshe kad je skroz izrezan makazama da se ne vidi taj prelaz...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() |
|
![]() |
|
Da mislim raditi shabby tehniku,ali ak se uspijem dočepat komode
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga moja, nema me par dana a ti čuda napravila...
Napredak se kod tebe može zaista primjetiti, bez obzira što ti nisi zadovoljna. Meni su tvoji radovi sve bolji i bolji.
I da za ovu komodu ako je misliš raditi u shabby treba ti ići i vosak između tih boja koje si napomenula. Meni osobno je ta tehnika jedna od ljepših i tu skoro da ni ne možeš pogriješiti...
Uživaj, radi, i pusti i nas da uživamo u tvojim radovima!!!
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Samo nemoj zaboravit vosak. Vidim da spominješ tamnu pa svijetlu boju. Vjerojatno želiš radit shabby. Između svakako vosak. Pitaj ako nisi do sad to radila ili nisi našla objašnjenje. Želim da budeš zadovoljna ako je uspiješ dobiti. Ako hoćeš detalja pitaj na pp
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |