Mojih ruku djelo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567> |
Korisnik | |
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasan brodić
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
prekrasni radovi
![]() |
|
![]() |
|
nera7 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
hvala anđelka!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Zaista prekrasno. Ova vaza je posebna i evo bez salveta izgleda krasno. Brodić na kamenu, pravi morski "štih". Bravo!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
nera7 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
![]() Brodić na kamenu.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() Ovo je jedna vaza,napravljena od špage i školjaka,a u vazi je lavanda.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
okviric je prekrasan
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasan okvir,pravi morski
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Lijepo
|
|
![]() |
|
![]() Okvir je napravljen od gipsa,morski konjić i zvijezda su isto od gipsa.
|
|
![]() |
|
Dobra ideja!Moram to isprobati.
|
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
Mislim da je bubamara to objašnjavala u svojoj temi, nisam sigurna. Staviš ljepilo na površinu, pustiš da se osuši, staviš salvetu i preko nje masni papir i peglaš ne prevrućom peglom naravno bez pare.
Ako sam negdje pogriješila nek me ispravi ko zna bolje. ![]() |
|
![]() |
|
Radila sam samo sa salvetom i ljepilom,nisam peglala.
Ubiti ni ne znam da se tak nekaj može peglati?
Ajd mi molim te pojasni malo,zanima me.
|
|
![]() |
|
Hvala.Jako puno mi je trebalo da mi ispadne na kraju tako kako je ispalo.Par puta sam morala sve odljepljivati i ponovo,jer je dosta teško cijelu salvetu odjedamput zaljepiti,a da ispadne bez večih nabora.
Imam vinograd i vikendicu,pa sam ovu sliku isključivo namjenila za vikendicu,jer mislim da če se izvrsno uklopiti u taj ambijent.
|
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
Super ti je slikica, jesi peglala ili...?
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
salvetna tehnika na slikarskom platnu zaista je prekrasna. Nigdje nabora, a dosta velika površina. Odlično
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Hvala.Inače jako volim prirodne materijale i kad nešto mogu reciklirati.
|
|
![]() |
|
Slika ti je odlično ispala.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
nera slika je prekrasna,sa preljepim motivom.a ideja sa kamenom odlicna
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |