OTOK: početci |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 30> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
baš direkt na drvo, htjela sam da izgleda tako prirodno
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Jako lijep tanjurček, kao da je baki ispao iz ormara - potpuno pogođen "ugođaj"!
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
imaš razloga biti zadovoljna! jako je lijep tanjur
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
predivne su ti ove ruze na drvetu, bas mi se svidaju...jesi ih ljepila direkt na drvo ili si prvo obojala pozadinu gdje ce doci salveta?
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
tanjur je odličan
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
baš kako je mnataša rekla, ruže su vječna inspiracija. i sama sad nešto radim sa motivom ruža. tanjur je prekrasan! |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Tanjur je bio bijeli, pa sam ga najprije malo sa spužvicom tu i tamo farbala u neku zelenkastu boju i onda sa preko toga opet sa spužvicom nanijela malo zlatnog (to je zapravo bio neki liner sa zlatnim gliterima)
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
radovi na drvetu super...ruže vječna inspiracija...jednom riječju...sve za pet...svaka čast
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasan tanjur,taman za mene,ja sam ti sva nekak starinska
![]() Kak si dobila tu zlatnu boju? |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Otok prekrasan mi je ovaj tanjur. Sigurna sam da ćeš pronaći pravo mjesto za njega
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
ova salveta mi je prekrasna kao i tvoj rad
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Lijepo!!!!!!!!!! Baš što kažeš paše na strarinsku komodu, ima neki poseban štih.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Dugo me nema, jučer nešto pospremala po priboru za decoupage, našla nešto malo pozlate, već viđenu salvetu sa ružama..... zadovoljna sam, paše na neku starinsku komodu
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
i meni je daska sa ruzama najljepsa,ma ni ostale ne zaostaju
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
I meni je najdraži rad na drvetu. Već su me na sajmištu kod mene upoznali prodavači drvene galanterije.
![]() Ćak mi je osoba ponudila da se dogovorimo pa da po mojoj želji radi oblike... ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Zaista prekrasno. Detalj sa špagom mi se jako sviđa. Izgleda kao okvir. Super!! |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Lijepo izgleda na drvetu, prirodno, a jako mi se sviđa ovaj detalj sa špagom!
![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
uh što su ti lijepe ruže,krasno |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Što si to stavila na rub,špagu?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |