Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 133> |
Korisnik | ||
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
|
Mamaa hvala na podršci..ja zaista kako radim kod kuće imam vremena da provedem na sreću s njom nekad mi je to malo previše i za živce jer nekad ima ispade visi na meni da nemogu niti na wc..silno je inteligentna ,ništa ju ne guram samoinicijativno traži da ju učim engleski,sve oće znat.zaista ulažem cijelo svoje vrijeme u nju i kvalitetno ju učim ali na kraju ja sam negativka..to zna biti malo frustrirajuće..a MM koji je dalmoš ima rečenicu"pusti ju ma lako ćemo"...aha |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
|
Predivno cvijeće ,a pogotovo ovaj cvijetić u zelenom
![]() |
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
djevojčica je bonbončić
![]() a muž kad je smrdo aparat neka sad to i riješi....inaće ćemo mu mi doći tamo
![]() |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
![]() |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
hvala draga moja ,a moj curetak je rođen 8.06 2006 to ti je svijetski dan mora i oceana...vidi se iz priloženog opsjednuta je vodom
|
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Vjerujemo ti iako bi slike bile lijepo vidjeti!
![]() |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
nemrem izdržati moram podijeliti dve slikice moje Lavande sa Uskršnjieg dana znam da nema veze sa cvijeće ali tek toliko da vidite koliko mi je MM i MPK ludi
|
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
taman sam htjela poslikati novost u vrtu kad crko fotić..poludit ću.MM ga uzo na dva dana i sad ne rai mora da mu je opao al neće priznat..u svakom slučaju otvorili su se prekrasno irisi,perunika ko u priči svašta još
![]() |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
hvala ti..nemam najobičniju žutu narcisu..posadila sam ali stalno izlazi samo lišće?
|
||
![]() |
||
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
|
zaista lijepo cvijeće i vrt duda, a ovaj tvoj specijalni cvjetić u moru- kao da vidim svoju curicu, skoro pa su iste
![]() |
||
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
hvala ti,neke pelargonije već imaju i pupoljke ali eto nema nam sunca pa nikako da im bude toplo,i danas je vrijeme bezveze..rominja sitno
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
Ma je Triša bilo je ok vrijeme bez vjetra,toplo..al tak ti on kod nje skuplja bodove..čim su u dućanu kupi joj ono što ona hoće ja ne jer smo se tako dogovorili al se on toga ne drži,sve joj dopušta što ja ne..na kraju jedan dan mi je rekla da sam ja maćeha..bila sam u šoku cijelu noć..pazim na nju ko oko u glavi a ona na kraju te moje male zabrane tako saldira da ja nju nevolim a nemože niti minutu bez mene..nisam joj nikad dala po guzi što MM je..bilo je to po peleni nije to bolilo već je to bila uvreda za nju,onda nedam joj jest slatko prije ručka on da kao jest će poslije..itd takve gluposti..i na kraju ja loša mama ....jooojjj baš je teško biti dobra mama
|
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Prekrasan vrt. Divno cvijeće ali je i meni najviše zapeo za oko mamin cvjetić! Slatka je kao med!
![]() Tvoje pelargonije su dobro olistale. Moje su nešto stidljive.... još.
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Duda predivno, kako si i sama rekla što god takne zemlju iz tvoje ruke uhvati se. Tvoj cvjetić među ostićima i na zadnjoj slici, najviše krasi tvoj vrt.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
|
ja sam se pomirila s činjenicom da sam diktator i da se mene ne voli jer sam zloćesta...od sva tri člana svoje obitelji..pardon ako brijimo i psa onda 4...uvijek ja dajem zabrane, pravila, zabranjujem, dirigiram...između nas zna to jako umarati...a ponekad kad sam u malo nježnijem raspoloženju zna tako jako zaboliti....ali tješim se da je to sve za njihovo dobro...zato u potpunosti te razumijem
|
||
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Dakle vidim da ste otvorili sezonu kupanje, tvoja cura je sigurno, slatkica, tako je uživala da moraš oprostiti tm, što joj je to dopustio.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
Štefica hvala..mala je opsjednuta puževima ,gusjenicama općenito kukcima a obožava bumbare(kaže da jedu pelud i kakaju med) voli jesti med pa tako joj je on i najdraži kukac
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |