Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4748495051 243>
Korisnik
Poruka
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 10:52
smrčko pa ovo je prelijepo extra ideja eto triša ma ima da se uklopi kod tebe ovako nešto nema sumnje ti to i ostvariš jeli tako
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 750
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 22:19
Trisa, prekrasno ti je dvoriste.Bozur kod tebe vec cvjeta, a kod mene nije jos ni provirio iz zemlje.
Bijelinarcisi su ti prekrasni, ma sve je prekrasno, a moram i da spomenem kameliju.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 10:17
Fuksija, Inaja, uvijek kad odem u vikendicu, a najviše je to tri dana i jedva čekam da se vratim u Trišino dvorište da vidim neke promjene, naravno nekad bude promjena i na gore, kad je ljeto i kad je suša, a mladi se oglušuju na zaljevanje.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 10:20
Kad se vratiš , a ono cvijeća nešto ne stalo, a ostalo zaljeveno.WinkEmbarrassed
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 15:06
prekrasno- koja promjena u ovih par danaClapSmileSmileSmile
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 19:15
Opet si dobila ideju LOL i već spremaš nove semiramidine vrtove ali ovi će biti ljepši i Trišini vrtovi Wink.
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 14:54
pa ajde mila daj još slika
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 14:59
Evo malo slikica iz dvorišta. Nema me tri dana i uvijek naiđem na neke lijepe promjene.
Ruža penjačica crvena i žuta idu nebu pod oblake, a počele su i cvjetati.
U godinu dana narasle su preko desetak metara.

Ovi čudni tulipani nisu mi se baš sviđali, no eto ih i u mom dvorištu

Andrein plox je baš onakav kakvim sam ga zamišljala, svijetlo plavi

Lantanina šumska ivica još je u prirodi ljepša nego na slici

Felicija cvjeta slabo, ali puna je pupoljaka

Moje lavande, plava u cvjetanju, ali roza još ne daje naznake

Burgmansija napreduje, a božur već polako odlazi, šteta što traje tako kratko

Kalanhoe su definitivno spašenje, ima ih petnaest, ali dvije su počele cvjetati.

Potočnica i jastučac u cvjetnom stupu se šire

Tratinčice već prekrivaju ionako usku stazicu, a još se tu guraju i neveni.

Azaleja cvjeta već neko vrijeme, a iznenadile su me perunike i djetelina, koju sam ove godine posadila

Tu u teglama ima svega: Lanina lantana, waiagela, klematis, plumbago, dalie u posudama, sve fino napreduje

Evo i waiagele koja tek što nije procvjetala, a visoka je tek dvadesetak cm.
RIJEKA

Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 15:14
pre pre krasno tratinčice su med medeni a i sve ostalo
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 15:27
koja divota na malo prostora,a ruza mama mia kolika je
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 15:56
Triša skupila si pravi mali botanički vrt i ovo sam jedva čekala,da napokon sve procvijeta Thumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 16:52
Hvala cure što posjećujete moje dvorište, a nisam vam niti kavu skuhala, morat ćemo to jednom popraviti.smile142
RIJEKA

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 17:06
Počela se nazirati divota koju si pripremala cijele zime! Bravo Triša.
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 17:23
Triša je zakon.....Ma draga kod tebe uvijek ima nešto novo.... Konačno sam i feliciju vidjela Wink, čitam stalno u tvom dvorištu ili dnevniku o feliciji, potražim na netu, a ono otvara mi samo škodu F., a nikako vidjeti cvijet. Pa mogla sam i misliti da je plavi cvijet kada ga ti stalno spominješ, a baš je lijep....
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 20:09
Triška evo ti ideja sa crijepom iz Fužina. Uzidan je da bi se napravio cvjetnjak.

Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 21:15
Super ideja, vidjet ću što mogu učiniti, jer crijepova imam, ali mjesta baš nemam.
RIJEKA

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 23:33
Triša ma svašta ti je procvjetalo, prekrasno cvijeće, ali ne mogu vjerovati da je u godinu dana rzža toliko narasla, pa čime je hraniš. Moja ima tri godine i niti 2 metra.
život je more
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 07:43
Najsmješnije od svega je što sam je lani dohranila samo jednom, inače sam dosta lijena u dohranjivanju, pa tako cvijće izdrži ili ne. Inače je ruža stara samo 3 godine, i u tri godine zatvorila je ogradu na stepenicama, ionaj krak prema kćerinom katu u samo godini dana. To ti je kad kupiš ružu, pogodiš ili ne. Puno puta sam kupila nešto što nije ni sličilo ruži.
Ta sada sam polegla tri grane koje su mi se krasno primile i pustile korijenje - normalno sve su već obećane, ali sada ću polijeganjem nastojati još zakorijeniti, pa ću misliti na tebe. Nadam se da će to biti ista ruža kad se tako razmnoži, iako nije baš sigurno.
RIJEKA

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 08:00
Evo Triše, budna i spremna za akciju, svašta je tu naraslo i procvjetalo od kada sam zadnji put šetala po tvom vrtu
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 750
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 08:18
Trisa, evo mene opet u tvom dvoristu, a ima se sta i vidjeti.
Sve je prekrasno i oni neobicni tulipani mi se jako svidjaju.
I brugmansija ti je lijepo krenula, moja je jos uvijek u podrumu i tek cu ju izneti van krajem maja.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4748495051 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.