Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 327328329330331 370> |
Korisnik | |
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lantana, na prethodnoj stranici, gdje si poslikala dio koji nije tvoj ali ga uređuješ, sve, bar mislim, sam prepoznala osim čičindula ( valjda sam dobro napisala). Što je to?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Drage moje hvala svima na ovaj dio sam potrošila puno više vremena i snage nego na moj vrt, ali kad god bi pogledala iz grnjih trasa vidjela bih tu padinu punu svega i svačega. Onda smo prvo napravili suhozide jer je to nagib toliki da ne možeš stajati, a onda smo posadili bilje koje ne treba puno zaljevati, malo maslina i voćaka i sada to nekako izgleda, iako bi ja još puno toga napravila.
Točno si Minimode primjetila plavo-ljubičasta kombinacija, ali ima i žutih perunika, bijelih irisa, nevena i puno bijelih i plavih alyssuma koji se sam rasijao. Danas sam završavala s guljenjem trave, a bilo je stotinu makova i njih sam malo ostavila jer sam se sjtila SilveK kako ona uvijek priča o njima pa neka i njih malo. Jedan pogled na padinu ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
lantana kod tebe kao i uvijek sve prekrasno uređeno i cvatno- ovaj plavi dio je predivan
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
hoću Mačak tamo iz Božića, kad bude pećenja i kolača. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
zaboravih- pretpostavljam da se ovaj dio vrta zove plavo-ljubičasti kutak, stvarno je lijep
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lantana kao i obično, sve što takniš izgleda savršeno, pa makar to bilo i nešto tako obično domaće, kao kuš ili ružmarin.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Kao i uvijek oduševljena sam,sve je prekrasno!
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Joj, lantana, sve sam ti pregledala i ja ode, a ništa nisam rekla. Cijelo ti je dvorište super, a sa ovim dijelom koji uređuješ si me oduševila. Imam i ja veliki dio terena u zakupu od grada i uređujemo ga samo onako, bez veze.
I nakon par godina to bude baš prekrasno. Skoro mi je sad ljepši taj dio, pripitomljen i lijep.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
sređeno je to super
![]() ![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
A ti kad opet posjetiš Kutinu, navrati, to je moj kraj.
![]() |
|
![]() |
|
I ova kadulja je divlja, donjeli smo nju i timijan po dva komada, a sad su se toliko rasijali da ima svakog po 10 grmića, kad ocvjetaju onda ih porežem u kuglu, stavim sušiti i zajedno s metvicom pijemo čaj cijelu zimu. I ovaj dio vrta ja skoro uopće ne zaljevam (samo malo voćke) i dobro je što ispod njih ne raste korov.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() ![]() imala sam nekoć kadulju i ja, i to pravu-divlju s planine, al nije mi uspjela- vjerojatno zbog hladovine, e pa sada u novom vrtu ima puuuuno sunca -brzo ću udomiti jednu. Čekam tvoje cvjetiće!
Sve ti je lipo Lantana!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Danas sam sređivala ovaj dio ispod mog vtra, koji nije moj, ali ja sređujem jer neće nitko drugi. Tu je uglavnom svo ljekovito bilje, ostići, perunike, irisi, masline i čičindule. Timijan je u cvatu, a kadulja samo što nije, plave perunike su procvjetale, a žute su još u pupoljcima, ostići cvatu već davno
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
![]() |
|
baka ne brini, nisam ni ja znala dok nisam došla na forum, imam i phlox, a nisam znala, pa čak i pakujce, ali svašta čovjek nauči u životu. A ovaj puž i osa su stvarno pozirali.
Niho draga ma ovo su ti oni pužići koji mi jedu cvijeće, ali imam ja pravih školjki za dekoraciju, pa ću ja tebi poslati da ti malo ukrasiš one tvoje bodljikavce. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Pa dovedi ga Mačak, neka se on šeta po Zlatnom ratu, a ja i ti ćemo malo po vrtu i onda idemo svi na kavu. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Ja neznam Rose da li može u pitar, moj je u zemlji već četiri godine i sad je velik u krug kao neki srednji pitar, mislim čak da bi mogao. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
E i mene su oduševili i tako bi baš voljela imati oti školjkica i pužića vidjela sam kod mene da stavljaju po vaznama gdje su posadili cvijeće i tako lijepo izgleda .....A Lantana baš ubode--------- Hoću školjkiiiiiiiiii
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prelijep cvijet. Naravski nikad ni čula ni vidjela do sad.
Je li na onoj srednjoj slici na jednom cvijetu puž?
A kako ti je i pčela htjela pozirati!
![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 327328329330331 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |