lilian |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 25> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lilian sve je savršeno. Nemam ništa posebno za izdvojiti, bez greške. Inače dobro došla
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
lilian, dobro nam došla.
![]() radovi su savršeni, davno si ti bila početnik kako se meni čini. jako ti je sve lijepo i uredno.
![]() |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Cure hvala vam na dobrodoshlici :)
Salvetiranjem se bavim od februara meseca...nije li to pochetnicki?:) Vezhbanje je majka nauka :) |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
o dobrodošla lili!!! se mi odnekud znamo??
![]() |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Bubice moja - big kiss :)
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
![]() |
|
![]() |
|
Pre neki dan sam radila prvi put na staklu.. Do kraja nisam reshila problem koji imam, pa sam htela da pitam mozhda ima neko reshenje...
Mozhda sam stavila previshe cracklea ili boje ili necheg ili... :( Kada je sve bilo gotovo, polakirala, ali boja sa ruba bi se ogulila samo malo noktom da je pritisnem... Ko guma to nekako izgleda .. Mislim, malo bezveze objashnjavam, al valjda cete shvatiti shta hocu da pitam... Kako vi reshavate rubove na zdjelicama? Hvala unapred za pomoc... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Dobro nam došla Lilian, divne radove imaš!
![]() |
|
![]() |
|
Dovoljno se osushilo, ali je izgleda predebeli sloj cracklea a kasnije i malo deblji boje.... ne znam
vezhbacu... i hvala na dobrodoshlici izzy :) |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opet moram reć: radovi su prekrasni!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Lilan dobro nam došla!!!
Svojim radovim si mi uljepšala ovo kišno jutro.
Radovi su ti taaako lijepi i pedantni. Drago mi je da si nam osvježila forum.
Iako radiš tek od veljače po meni nikako ne spadaš u početnike. Još ćemo mi tebe pitati za savjete....
Očekujemo nove slike!!!
A ovo za staklo zaista ne znam što bi to moglo biti, i ja sam radila na staklu ali nisam imala takvih problema. Mi mnogi smo učili na svojim greškama ali ako trebaš bilo koji savjet, ovdje ćeš ga sigurno dobiti...
|
|
![]() |
|
Hvala ti prolece na dobrodoshlici, gledam da shto manje uchim na svojim greshkama zbog materijala, ali dobro...
Sve u svemu, cura kojoj je poklonjena zdjelica je odushevljenja, pa ako joj se oljushti, pravicemo drugu hehehhehe |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ni ja zaista ne znam šta se moglo dogoditi. Ja najviše volim raditi na staklu, ali to mi se još nije dogodilo. Inače prekrasna zdjelica, samo tako dalje!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
meni se tako "odljepljivalo" na metalnoj površini, nekakav lim je bio. možda zato što ga nisam očistila prije bojanja. možda je i tvoje staklo bilo ispackano od prstiju... ja kad radim na staklu stavim na vatu malo alkohola pa pređem preko cijele površine da obrišem masnoću od prstiju. probaj...
|
|
![]() |
|
i taj deo posla sam uradila....
![]() chim dodjem do nekog stakla probam opet... |
|
![]() |
|
hehe pa meni je pukla bela koja i treba da pukne... kad sam namazala plavu, onda mi se raspucala i ta...moze se videti na slici...cak i to mi je enigma..pa zato mislim da sam stavila svega predebelo
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Za materijal se ne sikiraj, znaš kako to već funkcionira???!!!
![]() |
|
![]() |
|
Meni je najveca beda bash taj materijal kojeg nemam ovde... naci ce se neka improvizacija vec:)
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
radovi su prekrasni...narocito mi se svida tacna s cvijetom magnolije...i ja sam pocetnica....al stvarno prava pocetnica...tek sad skupljam salvetice i radim jednu sliku i nesto isprobavam na jednoj staroj stolici...
meni tvoji radovi ne izgledaju bas pocetnicki... trebas vidjeti moje pa bi vidjela kako izgleda pravi pocetnicki rad...
|
|
![]() |
|
Goga.. pa dva meseca svaki dan vezhbanja, bilo bi greota da se ne vidi pomak:)
Vezhbaj prvo na malim stvarima...pa i ako pogreshish shoot u smece:) Radila sam josh jednu tacnu za uskrshnji dar...stavim posle sliku |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |