Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 193194195196197 243> |
Korisnik | |
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Trisa, evo mene opet u tvom dvoristu, a ima se sta i vidjeti.
Sve je prekrasno i oni neobicni tulipani mi se jako svidjaju. I brugmansija ti je lijepo krenula, moja je jos uvijek u podrumu i tek cu ju izneti van krajem maja. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Evo Triše, budna i spremna za akciju, svašta je tu naraslo i procvjetalo od kada sam zadnji put šetala po tvom vrtu
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Najsmješnije od svega je što sam je lani dohranila samo jednom, inače sam dosta lijena u dohranjivanju, pa tako cvijće izdrži ili ne. Inače je ruža stara samo 3 godine, i u tri godine zatvorila je ogradu na stepenicama, ionaj krak prema kćerinom katu u samo godini dana. To ti je kad kupiš ružu, pogodiš ili ne. Puno puta sam kupila nešto što nije ni sličilo ruži.
Ta sada sam polegla tri grane koje su mi se krasno primile i pustile korijenje - normalno sve su već obećane, ali sada ću polijeganjem nastojati još zakorijeniti, pa ću misliti na tebe. Nadam se da će to biti ista ruža kad se tako razmnoži, iako nije baš sigurno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Triša ma svašta ti je procvjetalo, prekrasno cvijeće, ali ne mogu vjerovati da je u godinu dana rzža toliko narasla, pa čime je hraniš. Moja ima tri godine i niti 2 metra.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Super ideja, vidjet ću što mogu učiniti, jer crijepova imam, ali mjesta baš nemam.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Triška evo ti ideja sa crijepom iz Fužina. Uzidan je da bi se napravio cvjetnjak.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Triša je zakon.....Ma draga kod tebe uvijek ima nešto novo.... Konačno sam i feliciju vidjela
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Počela se nazirati divota koju si pripremala cijele zime! Bravo Triša.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Hvala cure što posjećujete moje dvorište, a nisam vam niti kavu skuhala, morat ćemo to jednom popraviti.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Triša skupila si pravi mali botanički vrt i ovo sam jedva čekala,da napokon sve procvijeta
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
koja divota na malo prostora,a ruza mama mia kolika je
|
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
pre pre krasno tratinčice su med medeni a i sve ostalo
|
|
![]() |
|
Evo malo slikica iz dvorišta. Nema me tri dana i uvijek naiđem na neke lijepe promjene.
Ruža penjačica crvena i žuta idu nebu pod oblake, a počele su i cvjetati.
U godinu dana narasle su preko desetak metara.
Ovi čudni tulipani nisu mi se baš sviđali, no eto ih i u mom dvorištu
Andrein plox je baš onakav kakvim sam ga zamišljala, svijetlo plavi
Lantanina šumska ivica još je u prirodi ljepša nego na slici
Felicija cvjeta slabo, ali puna je pupoljaka
Moje lavande, plava u cvjetanju, ali roza još ne daje naznake
Burgmansija napreduje, a božur već polako odlazi, šteta što traje tako kratko
Kalanhoe su definitivno spašenje, ima ih petnaest, ali dvije su počele cvjetati.
Potočnica i jastučac u cvjetnom stupu se šire
Tratinčice već prekrivaju ionako usku stazicu, a još se tu guraju i neveni.
Azaleja cvjeta već neko vrijeme, a iznenadile su me perunike i djetelina, koju sam ove godine posadila
Tu u teglama ima svega: Lanina lantana, waiagela, klematis, plumbago, dalie u posudama, sve fino napreduje
Evo i waiagele koja tek što nije procvjetala, a visoka je tek dvadesetak cm.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
pa ajde mila daj još slika
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opet si dobila ideju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
prekrasno- koja promjena u ovih par dana
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Kad se vratiš , a ono cvijeća nešto ne stalo, a ostalo zaljeveno.
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Fuksija, Inaja, uvijek kad odem u vikendicu, a najviše je to tri dana i jedva čekam da se vratim u Trišino dvorište da vidim neke promjene, naravno nekad bude promjena i na gore, kad je ljeto i kad je suša, a mladi se oglušuju na zaljevanje.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Trisa, prekrasno ti je dvoriste.Bozur kod tebe vec cvjeta, a kod mene nije jos ni provirio iz zemlje.
Bijelinarcisi su ti prekrasni, ma sve je prekrasno, a moram i da spomenem kameliju. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
smrčko pa ovo je prelijepo extra ideja eto triša ma ima da se uklopi kod tebe ovako nešto nema sumnje ti to i ostvariš jeli tako
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 193194195196197 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |