Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 328329330331332 370>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Status: Offline
Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2009 u 22:54
da,jako interesantan cvjet,koliko naraste? vidim da ide dosta u sirinu pa me zanima dali moze bit i u teglici?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2009 u 22:50
Malo sam poslikala ovu moju armeriu maritimu, stvarno interesantan cvijet

život je more
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2009 u 22:49
Ok Hoya, ma znaš da jako želim da mi procvjeta.
život je more
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2009 u 22:20

lantana, ne brini, ako ne krene - šaljem ponovo! Samo mi moraš reći da te ja stalno ne davim. A znam da si je željela imati!

Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2009 u 22:11
Bravo Lana2 i meni ona treba za bukete, ako naraste i procvjeta.
život je more
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2009 u 22:09

Kad postane vruće trebaš je zalijevati svaki dan, isto kao i svo vrtno cvijeće koje imaš. Nekako mi je bila najdraža kad sam je stavljala u bukete s velikim bijelim margaretama.

Btw malo sam pretražila net i tamo piše da se stavlja na sunčana mjesta.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2009 u 21:48
Lana2 negdje sam čula ili pročitala da trebaju ići u hladovinu, ako im je bolje na sunce odmah ću ih premjestiti i da li je treba puno zalijevati.
život je more
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2009 u 21:18
Lantana dok smo obrađivali vrt imala sam naravno i svoj cvjetni dio, tamo je gypsophila bila na suncu i ništa joj nije smetalo, a bila je visoka preko 50 cm
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2009 u 21:04
Kar.rea ja sam MM nagovorila da iz stare kuće svoje bake uzme par stvari i sreća da je uzeo, sada više nema ničeg. Bila je jedna ogromna, prekrasna peć na drva i uvijek mi je žao da je nismo uzeli..., a ćupova, sad se sjećam jednog ogromnog ćupa punog crvenih ruža..., ah lijepe uspomene.
život je more
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2009 u 20:16
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Kako si Kat.rea odmah prepoznala, to je kako tamo kažu sepet, samo je ovaj mali, meni se jako svido pa su mi jednog napravili, a ostići kod mene sada bujaju, ali ljeti malo stanu, onda opet krenu na jesen.
Ha,ha, kako ne bih prepoznala Big%20smile..... imam i ja jedan takav, samo je moj star najmanje 40 godina.... Dok smo bili mali uvijek je dida kada je radio košare napravio i po jedan mali za nas djecu. Kada su mama ili baka išle u vrt sa košarom i ja sam uzela svoj mali i išla sa njima..... Bože, znaš koliko godina si me vratila u djetinjstvo sa tim košićem...... štab ih dala za jednu simplu od ražene slame.....
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2009 u 19:48
Hoya ja mislim da hoće, valjda joj treba vremena da se aklimatizira.

Inaja ja ti nemam iskustva sa sijanjem ostića tako da neznam koliko mu treba da izraste i procvjeta.

White Wink

Baka Wink

život je more
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2009 u 17:59
Ostići!Cry
To je to što je MM prvo sredio ove godine.
A tako sam se veselila!
Krasni su ti Lantana!
Na vrh
White View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 207
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje White Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2009 u 17:36
mogu li se ja nadati i ostićima u onom paketu?
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2009 u 16:40
ja sam dobila sjemenke ostića i ali neznam da li će mi nići stavila sam po jednu sjemenku u nekoliko tegli na balkone nadam se da će niknuti i cvjetati ovog ljeta
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2009 u 16:24
Lantana moje su na suncu pola dana i grane su velike su oko 15 cm.

Vanja gypsophila koju sam poslala lantani je lila - bordo - tako nekako, ali imala sam do ove godine predivnu bijelu i nikako ne niče. Možda je i nju led sredio ove zime.
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2009 u 14:47
Hoya koje su boje cvitići gypsophila koju imaš
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2009 u 14:43
Nije još Hoya, neznam da li je bilo bolje posaditi na sunce ili u sjeni, djeluje mi živo, ali ništa mladica ne baca. Ovo sam imala paketić bijele i nešto je izniklo pa ćemo vidjeti što će biti od toga.
život je more
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2009 u 12:00
A je li ti gypsophila što sam ti poslala bacila mladice? Moja je OK.
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2009 u 11:50
biljka je zbilja ljepa i pomalo neobična
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2009 u 11:48
Neznam Rose kako se zove, ali cvjeta puno i kas e skroz rascvjeta onda je roza boje, a cvat nu je malo sličan jorgovanu, dosta je vodenasta biljka i ima veliki korjen (duboki).
život je more
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 328329330331332 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,563 sekundi.