Moj vrt seoski |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 66> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gogo ja se kod tebe tako lijepo odmorim...sve mi je jaaako skladno i umirujuće...
Bravo!!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Gogo, unatoč što nema danima kiše sve ti je predivno, i mi jedva čekamo kišu, ja zalijevam skoro svaki dan, noma ni rose. Dobra ti je ideja za you tube, ajde jedva čekamo
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
a kod nas evo dva dana neka kiša bezveze danas pravo hladno
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Livada, šuma, parkovi, stazice, vrtovi, na ovoj adresi živi "majčica priroda"
predivno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Mali gogo vrt ti je prekrasan a ti se žališ.Stazica, cvijeće ma sve za 5.
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Hvala svima!
Joj Triša to si tako lijepo rekla.
Zasad još uvijek nije tako, ali nadam se da ću jednog dana zaista reći kako kod mene živi "majčica priroda".
To mi je i želja s ovim vrtom: Načiniti sigurno utočište za drveće, druge biljke i životinje. Zasad imam sreće da kod mene u grmovima i na drveću obitavaju čitava jata ptica. Hranio sam ih zimus pa su nastavile dolazit u vrt. Voluharica ima puno. Guštera također. A čak imam i jednu zmiju u kamenjaru:)
Zečevi i srne me povremeno posjećuju. Srne uvečer, a zečevi znaju i po danu dolaziti. Pogotovo kad sazori rajčica. Obožavaju je klopati. Iako se ja ljutim na njih što mi otkinu gomilu rajčica, a od svake griznu samo komadić. Mislim si: brate dugouhi, kad već ubereš, pojedi ju cijelu.
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pa kad vidim ovaj tvoj potpis, mudru izreku poznatog Coelha, ne mogu se oteti dojmu da si ti baš taj "potok što žubori".
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Čak je i maslačak pošlihtan kao da je sijan u redovima!
![]() Sve je divno.Stazica....
A japanski javor!
![]() |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
E moj Gogo! Ova današnja dugouha omladina nema poštovanja prema ničemu, pa ni rajčicama. U moje vrijeme...
![]() |
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Otvorila sam i pregledala tvoj vrt prije poprilično vremena- tad sam odlučila provjeriti video na youtubu- i evo oprosti mi ali, susan me oduševila ćak i više od tvog vrta- ne ljuti se molim te- tvoj vrt je prekrasan ali ona ima bogom dani poklon
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
![]() Naprotiv, baš sam zato i stavio link, da predivnu Susan vide svi koji još nisu. Oduševljen sam njome.
Tko zna koliko takvih "Susan", talentiranih na bilo kojem polju, postoji skriveno u zaostalim selima diljem svijeta. I nikad neće dobiti šansu da razviju svoj talent, a čovječanstvo će biti zakinuto za plodove njihova dara.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ove ivančice, margeritice, obožavam ih u svim varijacijam, veličinam , bojama - predivne su
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Triša draga pogledaj malo bolje to su malene "obične" tratinčice, samo G ležao u travi da ih slika.
![]() Zaboravih reći, Hvala G
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Haha, bravo Tija! Upravo tako.
![]() Jedino se ne bih složio da su obične. Ako su uspjele majstoricu Trišu prevariti da su ivančice, onda zasigurno nisu obične.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
zato su navodnici
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Znam, šalim se.
![]() I da: Nema na čemu.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dobro, dobro, neka vam bude, zar to ne izgleda kao mala ivančica, pa što, obožavam i tratinčice, ali sigurna sam da će me malo gogo razveseliti i ivačnčicama kad dođe vrijeme.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Toliko sam puta pogledala i nikad ne komentarišem neznam ni šta bi rekla ,to je toliko lijepo da nemam riječi -eh šta bi dala za 1 dan da tu provedem ---valjda sam dovoljno rekla
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno gogo
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |