Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 104> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
srećice dam ja tebi da ih pomaljaš,znam da te primila manija maljanja,samo dođi i maljaj
![]() knjižara zatvorena,ali u blizini sam ja malo uz brijeg gore iza pivovare ![]() a ne rudbekije,nego pupavice (mada ni rudbekije ne dišu) neću više na jesen ništa van saditi od mladica ili pečcera,prejaka je zima,a ne stigne se biljka prilagoditi ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Ma, pupavice kod mene tek niknule. Misliš na one žute sa crnim okom?
Kad gibaš gore? Možda bi ti ih već ovaj tjedan mogla donjeti prije nego odeš. |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ne zbunjuj me pa da te žute sa crnim okom
![]() hvala lorna ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
stvarno je lijepo kod tebe kontesaa, baš je super kamenjar i cvijeće!
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Kontesaaaaa!!!!!
Kak tvoja bijela srčeka,niču li???
Drži mi palčeve jer je meni nešto počelo nicati na mjestu di sam jedno srčeko posadila(drugo miruje još).Nadam se da to ne niče neki korov ,još je toliko malo da ne mogu skužiti no za 1-2 dana će se vidjeti.
|
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
sviđa mi se jako taj tvoj breg,a kolko si toga posadila u godinu dana.. za 5 godina nebuš imala kaj kosit ak nastaviš ovim tempom.haha sam naprijed sve ti je super i vidla sam ja toga za žic žic..čujemo se
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Zavidim Florijanu!
![]() Stvarno mu je sve ljepše. Bravo Kontesa, cvijeća kao u priči!
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
procvala je vinca ![]() Imaš pravo bogadstvo biljaka, nema čega nema, sve ljepše od ljepšeg. ![]() ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
nica je meni baš slatka pa sam je posadila u teglu na balkon šta se može kad vrta nemam
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Kontesaa,možeš na teglicama napraviti decoupage tehniku.
Andrea ima radionicu i učenice,pa ako ste blizu mažite i lijepite. |
|
![]() |
|
evo mene sa grunta
![]() ![]() SASSHAAAA tjera napokon bijela dicentra..malo je mutna slika to sam po kiši danas slikala u trku ![]() a ovo je roza ![]() sutra nastavak..noooćka ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
I moja je tak sitna no bitno da je niknula!!! Aj brzo spavaj da čim prije vidimo slikice
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Zamislila sam te kako slikaš u trku, slikica je zadnja mutna.
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
evo da malo vremena uhvatim napokon...
drago mi je da vam se sviđaju cvijećke ![]() ![]() cvetlin pa to i je ideja...da budu veliki cvijetnjaci i opet će ostati čist dovoljno za kositi ...bumo se zdogovorile za žic ![]() bako pa jel misliš da sam zabadava žicala iz petnih žila (već mi neugodno bilo,ali stvarno ima mjesta) a napokon se i ono kupljeno razraslo ![]() ustvari su planovi veliki,ali nekako se ne poklapa vrijeme sa kojim raspolažemo pa nekako mislim da će se dio planova prolongirati,ali možda se stigne sve ![]() smrcko pa da to je taj grmić procvao i baš mi je simpa ![]() ajd dosta sam pričala,uspjela sam nešto i uslikati u trku ![]() ovi tulupani su me iznenadili..nakon što su procvali,potjerali su sa strane još po dva mala tulipančića ![]() jorgovan je u punom sjaju (još da slika nije mutna i vidlo bi se) a miriiiišiiii ![]() božur posađen jesenas ima čaak 3 pupića ![]() melisu sam udomila ![]() posađena je roza pampasica,a pored nje je neka koja nije cvala prošle godine..paa vidjet ćemo ![]() armerie kupljene prošli tjedan i lijepo od donje je picmoljak od jastučca..isto se otkinuo i zakorjenio sam ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
irisi su u pupovima
![]() ko pravi škot sam jednu hrpicu klinčeka na četiri razdijelila u nadi da će se raširiti ![]() ![]() paprat se gura sa pakujcem,ali fino napreduje ![]() neka vrsta djeteline,ali sa bijelim cvijetom (za sada pupoljak) ![]() nabavila sam i crvene aubrietie,a ovaj mali kako kaže niho,picmoljak se otkinuo tko zna kad od velike bijele i primio se ![]() ovo ne znam točno što je...ajde tko zna neka priča kaj moram s tim raditi ![]() ma ja sam ipak najviše u phlox zaljubljena,stvarno me oduševio ![]() ![]() ne znam kako ga razmnožiti...jel se prima iz reznica ili kako? ranunculusi tako nekako šepavo i polako niču..pa kod nekih od vas već cvijetaju ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Svako malo nešto novo... Moja pampasica se, na žalost, smrzla zimus... A kako je lijepa bila, eeehhh....
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ono kaj ne znaš kaj je je, čini mi se, peperomia polybotria, (ja ju poznajem i imam pod nazivom slonovo uho). I tu moje znanje o toj biljci prestaje
![]() ![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
ovo me malo brine...donji dio stabljike clematisa se suši????
![]() ![]() ![]() već sam pretjerala,ali samo još ove dvije gdje se vidi da je mjesta stvarno na pretek..jedino treba još dosta toga raskrčiti ![]() ![]() i neću više,samo još ova jedna za andreu ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kažeš da ti ranunculusi tek niču - a kad si ih posadila? Moji su posađeni prošle jeseni. Svakakvog lijepog cvijeća ima kod tebe, phlox mi je prelijep
|
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
plox je sveukupni pobjednik na ovom dosad viđenom nego hoćemo još
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |