Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kontesin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kontesin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 104>
Korisnik
Poruka
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 20:18
srećice dam ja tebi da ih pomaljaš,znam da te primila manija maljanja,samo dođi i maljaj Wink  sad bum ti tri dana tam jupiiiiiiiiiii
knjižara zatvorena,ali u blizini sam ja malo uz brijeg gore iza pivovare Wink
a ne rudbekije,nego pupavice (mada ni rudbekije ne dišu) neću više na jesen ništa van saditi  od mladica ili pečcera,prejaka je zima,a ne stigne se biljka prilagoditismile60
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 20:32
Ma, pupavice kod mene tek niknule. Misliš na one žute sa crnim okom?
Kad gibaš gore? Možda bi ti ih već ovaj tjedan mogla donjeti prije nego odeš.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 21:22
ne zbunjuj me pa da te žute sa crnim okom Smile ono staro seosko cvijeće

hvala lorna Smile

Zagorski bregi
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 22:39
stvarno je lijepo kod tebe kontesaa, baš je super kamenjar i cvijeće!Thumbs%20Up
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2009 u 23:59
Kontesaaaaa!!!!!
Kak tvoja bijela srčeka,niču li???
Drži mi palčeve jer je meni nešto počelo nicati na mjestu di sam jedno srčeko posadila(drugo miruje još).Nadam se da to ne niče neki korov ,još je toliko malo da ne mogu skužiti no za 1-2 dana će se vidjeti.
Na vrh
cvetlin View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 714
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvetlin Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 07:33
sviđa mi se jako taj tvoj breg,a kolko si toga posadila u godinu dana.. za 5 godina nebuš imala kaj kosit ak nastaviš ovim tempom.haha sam naprijed sve ti je super i vidla sam ja toga za žic žic..čujemo se
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 08:51
Zavidim Florijanu!Big%20smile
Stvarno mu je sve ljepše. Bravo Kontesa, cvijeća kao u priči!
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 10:57

procvala je vinca

Imaš pravo bogadstvo biljaka, nema čega nema, sve ljepše od ljepšeg.smile39 Molim te jel to ovaj šareni grm procvjetao. Ja sam nešto tako kupila i mislila da je za živu ogradu.Shocked Embarrassed
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 13:09
nica je meni baš slatka pa sam je posadila u teglu na balkon šta se može kad vrta nemam
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 18:12
Kontesaa,možeš na teglicama napraviti decoupage tehniku.
Andrea ima radionicu i učenice,pa ako ste blizu mažite i lijepite.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 22:46
evo mene sa grunta Smile do sad sam čekala da se slike smjeste na photobucket pa ću sutra malo slikica staviti i sve ostalo odgovoriti sad ću samo ovu slikicu staviti Big%20smile pa gibam spavati

SASSHAAAA tjera napokon bijela dicentra..malo je mutna slika to sam po kiši danas slikala u trku

a ovo je roza

sutra nastavak..noooćka Smile

Zagorski bregi
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 22:59
I moja je tak sitna no bitno da je niknula!!! Aj brzo spavaj da čim prije vidimo slikiceLOL
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 23:06
Zamislila sam te kako slikaš u trku, slikica je zadnja mutna. LOLTo se i meni desi, pa se vraćam ponovo slikati.Wink
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 14:29
evo da malo vremena uhvatim napokon...

drago mi je da vam se sviđaju cvijećke  Embarrassed smrcko vidjet ćeš da ima još mutnih jer sam naravno slikanje ostavila za zadnji dan,kao neka se još malo rascvijetaju kad ono kiša cijeli dan Confused tak mi i treba

cvetlin pa to i je ideja...da budu veliki cvijetnjaci i opet će ostati čist dovoljno za kositi ...bumo se zdogovorile za žic  Wink

bako pa jel misliš da sam zabadava žicala iz petnih žila (već mi neugodno bilo,ali stvarno ima mjesta) a napokon se i ono kupljeno razraslo Smile 

ustvari su planovi veliki,ali nekako se ne poklapa vrijeme sa kojim raspolažemo pa nekako mislim da će se dio planova prolongirati,ali možda se stigne sve Smile

smrcko pa da to je taj grmić procvao i baš mi je simpa Smile ma može on i u tegli super rasti
ajd dosta sam pričala,uspjela sam nešto i uslikati u trku Wink

ovi tulupani su me iznenadili..nakon što su procvali,potjerali su sa strane još po dva mala tulipančića

jorgovan je u punom sjaju (još da slika nije mutna i vidlo bi se) a miriiiišiiii

božur posađen jesenas ima čaak 3 pupića

melisu sam udomila

posađena je roza pampasica,a pored nje je neka koja nije cvala prošle godine..paa vidjet ćemo

armerie kupljene prošli tjedan i lijepo od donje je picmoljak od jastučca..isto se otkinuo i zakorjenio sam

Zagorski bregi
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 14:37
irisi su u pupovima

ko pravi škot sam jednu hrpicu klinčeka na četiri razdijelila u nadi da će se raširiti LOL bilo bi super da su skroz po rubu

paprat se gura sa pakujcem,ali fino napreduje

neka vrsta djeteline,ali sa bijelim cvijetom (za sada pupoljak)

nabavila sam i crvene aubrietie,a ovaj mali kako kaže niho,picmoljak se otkinuo tko zna kad od velike bijele i primio se

ovo ne znam točno što je...ajde tko zna neka priča kaj moram s tim raditi

ma ja sam ipak najviše u phlox zaljubljena,stvarno me oduševio

ne znam kako ga razmnožiti...jel se prima iz reznica ili kako?

ranunculusi tako nekako šepavo i polako niču..pa kod nekih od vas već cvijetaju

Zagorski bregi
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 14:37
Svako malo nešto novo... Moja pampasica se, na žalost, smrzla zimus... A kako je lijepa bila, eeehhh....
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 14:39
Ono kaj ne znaš kaj je je, čini mi se, peperomia polybotria, (ja ju poznajem i imam pod nazivom slonovo uho). I tu moje znanje o toj biljci prestaje SmileSmileSmile
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 14:45
ovo me malo brine...donji dio stabljike clematisa  se suši???? smile43 a gore dva pupića..heeeeeeeeeelp

već sam pretjerala,ali samo još ove dvije gdje se vidi da je mjesta stvarno na pretek..jedino treba još dosta toga raskrčiti

i neću više,samo još ova jedna za andreu LOL

Zagorski bregi
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 14:45

Kažeš da ti ranunculusi tek niču - a kad si ih posadila? Moji su posađeni prošle jeseni.

Svakakvog lijepog cvijeća ima kod tebe, phlox mi je prelijep
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 14:55
plox je sveukupni pobjednik na ovom dosad viđenom nego hoćemo još
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 104>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,672 sekundi.