more - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 29> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
More, ovo je zaista lijepi uvod u godišnji odmor...moreeee....
Radovi su više nego dobri!!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Super! Napokon dolazi ljeto
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
još malo plavoga, valjda vam nisam dosadna s tom bojom ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
minijaturni stol, klupice... prije otprilike misec ipo dana, bila kod bake. mrak padao ranije i bilo mi dosadno. lipo se zatvorila u magazin, izvukla daske, pilu, čekić, brusni papir... i udri! noge su zalijepljene ljepilom za drvo. brokve (čavliće) sam stavila na "probni" stol, čisto da vidim kako će to izgledat i nije mi se svidilo. tada sam htila sve to obojat lakom za drvo, al nisam. zašto, ne znam ni sama. tek nedavno mi palo napamet da bi mogla zalipit koju salveticu, obojat. prvi put krakle koristila i ajd nije toliko loše ispalo
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
fantastično!
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasno!
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Radovi su ti super. I jako su uredni
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
kad sam vidjela ovaj stol i klupice odmah sam se sjetila monninog čajnika i šalica i vila.
more, jesi vidjela to?
svaka čast i jednoj i drugoj na preciznosti.
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
preslatko, ovakvim minijaturama moraš se diviti hoćeš- nećeš i kao što je Anastazija kazala i mene je to odmah asociralo na Monnu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala vam puno
![]() monnine radove sam vidila, ostavila komentar u njezinoj galeriji. njezine vile su me toliko oduševile da samo čekam kad će napravit nove. tako da u monninu galeriju rado dolazim i znam iznova gledat njezine radove. nevjerojatno kako mašta radi.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
anđelka, hvala
![]() |
|
![]() |
|
moj prvi okvir, proljetni okvir kako sam ga nazvala
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Jako lijepo... Jednostavno, a tako efektno!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
manje je više. savršeno!
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
kad sam vidjela okvir pomislila sam baš na ovo što je Anastazija napisala
![]() |
|
![]() |
|
Ništa ne dirati. Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Stvarno je točno ono kak su cure rekle:manje je više.
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
More, svi radovi su ti lepi, ali ovaj bi definitivno izdvojila kao favorit.. Prelepo ukomponovano sa detaljima ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |