Naš početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 22> |
Korisnik | |
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mislim da si pomiješala tehnike, ovo ne bi bio pitorico, kod te je tehnike pozadina prozračna. lagana, pahuljasta a slijedi boje osnovnog motiva. Ja ga osobno nisam radila jer sam malo pregruba i prešlampava. Sviđa mi se kompozicija ali moraš pripaziti kod tih sitnih motivčića (jorgovan) da ne radiš izrezivanjem, nego čupkanjem, kako bi ti se motiv stopio sa pozadinom. U svakom slučaju napreduješ, bravo! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
A tak dakle
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Meni je to taj zadnji rad baš lijep. Ja mu ne nalazim mane. Lijepa kombinacija boja.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Evo i naših radova:
![]() Malo sa lišćem se igrale, malo lijepile naljepnice ![]() Ukras u hodniku ![]() I košara za blagoslov ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Da zbilja prekrasno. Ovo me sjeti na ushićenje u djetinjstvu. Ja sam sa prabakom pravila umjetnost na jajima sa voskom. Radila sam to i prošlu godinu. Ovu sam godinu uzela gotova jajca i neko pilence u gnijezdu. Ništa nisam stigla. Sutra imam goste i već me glava boli od čišćenja kuhanja...
Sretan Uskrs svima koji slave ![]() |
|
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Andrea - jednostavno ti zavidim na klincima i na igranju s njima. Pisanice preslatke!
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Andrea predivno ste napravili uskrsnu dekoraciju, čestitka mami i njenoj djeci.
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
|
![]() |
|
Evo i mi bile opet vrijedne!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nadam se da će vam se barem nešto svidjeti!!! |
|
![]() |
|
OOOO a ja se pitam di ste i što radite, vrijedne ruke? Svi su mi radovi krasni i sve bi posebno izdvojila bez izuzetka.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
fantastično
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
![]() ovaj morski i plavi cvjetni su prekrasni!!!! |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
prekrasni radovi
![]() |
|
![]() |
|
More, nisu stakleni, već plastični!!!
![]() Žao mi ih bilo da završe na komunalnom, pa ih spasila. Nisu niti slutili kak će lijepi biti! ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Onaj plavi (ispod rozog sa ružom) mi je među ostalima predivan i vidi se da si se jako potrudila oko njega!
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Andrea meni su svi lipi ovi vaši radovi
|
|
![]() |
|
Jedno sunčano popodne i proljetni praznici... i ....
Tečaj salvetne tehnike ![]() ![]() ![]() I ja se trudim ![]() A tek ja... ![]() Ma gledajte, ipak sam ja naudubljenija u posao... ![]() Uh, ovo na staklu je tek ![]() ![]() I napravila sam ovo ![]() A ja ovo... ![]() P.S. I što kažete na moje polaznice tečaja!!! Vidite kako je lako naći način za provesti jedno ugodno popodne!!! ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |