Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj vrt seoski
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj vrt seoski

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 66>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2009 u 11:06
Hvala na lijepim riječima Embarrassed!
No nije vrt tako idealan. Ima dosta mijesta koji nisu baš za slikanje, hehe. Ja te dijelove vješto skrivam, a pokazujem vam samo ono što mi se čini lijepo.
Jednostavno ne stignem, a i nemam dovoljno financijskih sredstava da uredim sve dijelove vrta.

Proljeće, to je tulipan Pinokio. Jedan od meni najdražih.
Ima ga dosta u našim trgovinama. Lukovice se brzo razmnožavaju i šire pa ih je svake druge godine potrebno rasaditi.

Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2009 u 13:09
prekrasno mali gogo,sve kod tebe je vrijedno divljenjasmile141smile120
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2009 u 14:05
Originalno poslano od člana mali gogo mali gogo napisao:

Hvala na lijepim riječima Embarrassed!
No nije vrt tako idealan. Ima dosta mijesta koji nisu baš za slikanje, hehe. Ja te dijelove vješto skrivam, a pokazujem vam samo ono što mi se čini lijepo.
Jednostavno ne stignem, a i nemam dovoljno financijskih sredstava da uredim sve dijelove vrta.

Proljeće, to je tulipan Pinokio. Jedan od meni najdražih.
Ima ga dosta u našim trgovinama. Lukovice se brzo razmnožavaju i šire pa ih je svake druge godine potrebno rasaditi.

Budući da mi je sada kasno za lukovice, sjetit ću se Pinokia druge godine...ili da ga posadim u jesen???
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2009 u 14:16
Obavezno ga posadi u jesen. Tako će ti sigurno cvjetat već sljedeće proljeće!
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2009 u 21:00
Gogo, zumbuli u svim bojama, nešto prekrasno! Zamišljam kak mirisno može biti ovih dana u tvom vrtu!smile94
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2009 u 21:12
Gogo, ova posljednja slika vrta je predivna, s puno ukusa, želje i naravno rada!
a zumbuli su kao nacrtani, postoji li neka tajna?
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 841
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2009 u 23:30
smile55
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 07:26

Da moj vrt seoski!! Kakav seoski vrt, park !

Ova instalacija pa sve oko nje .... svaka čast!Prekrasno i s puno mašet i ukusa. Naravski i truda!

Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 11:36

Ova trotjedna suša već uzima danak u vrtu. Sve slabo raste, naprosto životari.

No ipak ću objaviti par fotki iz vrta slikanih jučer.

Bob željno očekuje kišu:

Rabarbara se razvija unatoč suši:

Priroda se okitila za Uskrs:

maslačak u šljiviku:

anemone:

tulipan, Kovrčava Sue:

Još jedan tulipan, zaboravih mu ime:

A i moj lanjski rođendanski poklon je prolistao u punom sjaju. Japanski javor:

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 11:40
Gogo tako je smirujuće šetati ovim tvojim vrtom, a što se suše tiće kod mene isto, jučer je malo palo kiše, ali inače sam već počela zaljevati.
život je more
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 11:42
Ovaj vrt je prelijep, šaren i uredan, krasno gogo
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 11:44
eto otok je sve rekla,svaka čast gogo!
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 11:45

I ja zalijevam, koliko mogu.

No suša je najgore pogodila travnjak. Nemam ga srca još i pokositi, zato djeluje ovako neuredan. Košnja bi, u ovom trenutku, bila strašan šok za njega.

A što se šetnje tiče: namjeravam snimiti "video šetnju" pa je objaviti na YouTube. Čisto ako nekog zanima da može vidjet cijeli vrt.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 11:47
Originalno poslano od člana mali gogo mali gogo napisao:

I ja zalijevam, koliko mogu.

No suša je najgore pogodila travnjak. Nemam ga srca još i pokositi, zato djeluje ovako neuredan. Košnja bi, u ovom trenutku, bila strašan šok za njega.

A što se šetnje tiče: namjeravam snimiti "video šetnju" pa je objaviti na YouTube. Čisto ako nekog zanima da može vidjet cijeli vrt.

Bilo bi nam drago da to možemo vidjeti.
život je more
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 11:52
Jednom je jedno predivno biće meni napisalo da je moj vrt simfonija a ja sam mišljenja da je ovdje predivna harmonija začinjena ogromnom ljubavlju prema biljkama.
Kovrčava Su je divna, moram je nabaviti negdje za sljedeću sezonu
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 11:56
Uvijek imaš neku zgodnu ideju. Svaka čast gogo!!! Clap
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 11:56
Čisto ako nekoga zanima ja jedva čekam snimku, a i s nestrpljenjem očekujem da napišeš 500 poruka, pa da i slikica tvoja osvane
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 12:42
smile57
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 13:01
Moj Gogo, mnogi bi dali lijevu ruku da im vrt bude "posušen" kao tvoj. Mislim da sam ti već negdje napisala, previše si samokritičan.Clap
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 13:13
moram priznati prvi put sam posjetila tvoj seoski vrt i zaista sam oduševljena čak mi je krivo kako prije nisam pogledala sve ovo .jako me oduševio ovaj puteljak a i sve ostalo mi je tako nekako romantično,a kovrdžava sue je divna ma sve naj naj evo moj najdraži smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 66>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.