Dnevnik jedne ruze |
Odgovori | Stranica <1 23456> |
Korisnik | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ok, moja je jedna lani cvjetala u takvoj vazi, samo sam htjela tvoje iskustvo
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Sponzorirani linkovi | |
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kad sam kupila ovu prvu veliku hortenziju bila je u pola manjoj teglici a one zadnje 3 hortenzije sam jos uzela dok su bile male reznice posađene u velikim plastičnim čašama u kakvima se toči pivo na proslavama,pa sam ih jos onako malene presadila.
trazim teglice za njih da mi nisu opet ni premale ni prevelike,e sad ih vecina sadi u teglice sa ravnim dnom dok ih neki imaju u teglicama sa suzenim dnom,pa sad neznam koje su bolje za njih |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rose, ti si čudo ... baš sam se utješila kad sam vidjela tvoje sadnice.
Mislila sam da ih imam previše - ali ti si jača.
To se zove: Ljubitelj cvijeća
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala ti hoya,možda ču zvučat pohlepno al meni je sve ovo malo,najsretnija bi bila kad bi imala malo zemlje a tad pogotovo meni nebi bilo kraja bilo bi cvječa jos vise,ruža pogotovo
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jos sinoc sam kucala poruku,al ikako nije mogla otici,net me zeza bas propisno
htela sam ti reci da nisi pohlepna vec samo volis biljke i ja stalno razmisljam da mi je jos samo ovo ili ono |
|
inaja
Odrastao grm Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rose nemoj da si tužna pa ni ja nemam nimalo vrta još u kući živim zato se nadam da će mi balkoni biti lijepi tvoji to već jesu
|
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo jos novih slika sa mog balkona
ako se dobro sječam trebao bi biti hibiskus ovde sam sadila sestrine špice od:limuna,naranče,kumkvamata i jabuke,nesto je niklo penjačica koju sam dobila od jelse na prvoj splitskoj kavici |
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je amarilis kojeg sam medu zadnjeg posadila
a sad ima svaki dan da procvjeta jos jedna ruža i jos amarilisa |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rose krenulu je i kod tebe bit će to prava racvjetana terasa.
|
|
život je more
|
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hoče,ja se nadam da će sve biti u cvatu
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E stvarno si me iznenadila sad znam šta treba da tražim. I jesi či stvarno toliki ljubitelj ruža -koliko ih imaš
|
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
minimode
Odrastao grm Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rose, kod tebe baš sve pupa i raste- a još kada procvjeta- stvarno super!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve ljepo napreduje,ruže polako cvjetaju,amarilis bi mogao vec sutra a onda čekam jos ostalih 5. sad sam vidjela da su mi niknule jos 3 gladiole čeka me još dosta posla,moram hibiskus koji sam sijala rasadit,njega ima dosta,vise neznam kamo ču sa svim tim čašama,čim biljkice porastu saljem ih dalje
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno pravi rasadnik
Kakve su ti boje hortenzije,Rose?
|
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za ovu veliku što je na slici je roze boje,za ostale 3 nisam sigurna,kupila sam ih kod jedne bake na pazaru prije 3 god., još dok su bile male biljčice svega par cm velike tako da cu tek ove godine vidjeti prve cvjetove. Trebale bi biti crvena,bijela i plava
|
|
domingo
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme.....što reći,....nemam pojma kako je živjeti u stanu. Treba da prodaš taj stan i kupiš manju kućicu s velikim vrtom.
Znam da u kaštelima ljudi sebi iskopaju bunare u dvorištu.....ionako ta voda ode u more. Tako je kod moje sestrićne Verice u kaštel Gomilici. Sjećam se kako je to bilo kad smo kao djeca dolazili. Kuća je bila odmah uz more.....i odmah na mol. Sad je tamo marina. Hajde, učini nešto s tim stanom pa ćemo ti svi pomoći, donjeti neke biljkice i malo preurediti novu kuću......bit će veselo. |
|
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
domingo...rose ima i ostatak obitelji...pa prema tome ne odlučuje samostalno...ali koliko vidim ti iamš kućice..prostora...mlad, sam, voli cvijeće, mogao bi skoknuti na jednu kavu u split i razveseliti rose jednom lončanicom
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eto domingo,sad vidis kako je zivjeti u stanu,ali kad se voli cvjeće uvjek se za njega mjesta nađe. o prodaji stana i sl čemo na brbljaonicu-chat ili na neku drugu temu u Brbljaonici
|
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jučer malo posložila pitariće na balkonu,u neke dodala malo zemlje,bacila 4 reznice od ruža koje se nisu primile,Hortiev amarilis će mi uskoro procvjetat.
za sutra: slikat cvjeće,precvale ruže odrezat za u vazu,i ove malene biljčice rasadit do kraja sve sta nisam stigla. |
|
Odgovori | Stranica <1 23456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |