Katružin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 37> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno je sve od kamenjar, stabala, onaj javor, ma sve je super...
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
prekrasno,uzivala sam u svemu,biljke i vocke,nezna se sto je prekrasnije
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Raj za oči!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Bako, hvala, a živim u Međimurju! |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
divnoooooooo
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Dijete drago gdje ti živiš! Sad sam zabasala u tvo vrt pa pogledala lanjske slike pa ovogodišnje... Ne zna čovjek čemu bi se više divio: povrću, voću, cvijeću ili stablima! Prekrasno! |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Imas predivne vocke
![]() |
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Proljeće u pravom smislu te riječi!
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Koja divota, da je leći ispod jednog stabla i samo gledati.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Svaki dan po dva puta prošećem po dvorištu i uživam, tražeći jel što procvalo ili bar malo naraslo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Katruža - umorila sam se ... Prekrasno i bogato ... svaka čast!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Idem u povrtnjak posijati niske mahune ali samo da vam prije pokažem kako mi cvate ukrasna višnja
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Nemam riječi za sve ovo što sam vidjela!! Prekrasnoooo! Baš sam uživala šetajuči tvojim vrtom!
|
|
![]() |
|
Lantana, ovo je smreka (Picea ...??) ,pojma nemam koji je točan naziv, sve sam pretražila ali ne mogu naći.
Već dugo nisam stavljala nikakve sličice, ovo je nešto malo što je procvalo! zimski jasmin ![]() dren ![]() erika ![]() i svašta nešto ![]() |
|
![]() |
|
Ovo se zove svestranost, voće, povrće, a cvijeća ko u bajki. Trebao ovo još dva puta pregledati. Superrrrrr!
Nego, može jedno pitanje, što je ovo na slici ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
..setajuci po tvom vrtu morala sam otici do kuhinje i uzeti jabuku..nekako mi dosla volja da je pojedem gledajuci ove tvoje slike!!
![]() Cuvarkuce su Prelijepe kao i sve ostalo...zaboravih ime ovo prelijepom zbunu,Trisa je napisala da ga i ona ima i da raste brzo-Jako lijepo!!! Jel' ovo i njegovo latinsko ime,Rado bih ga potrazila ovdje!! Sta reci nego ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Zvjezdan sam neki dan i ja "ukrala" i zasadila (jel' mu odgovara jesenja sadnja? )... Nadam se da će me radovati ljubičasto-rozim cvetekima u budućnosti...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |