Istarski blues |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 40> |
Korisnik | |
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovo je bila samonikla salata. Kliknula sam krivi gumb i ode bez komentara.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
![]() |
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Predivno imala sam takav ali nesto
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Sviđaju mi se takvi rudlavi tulipani
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Baš su zanimljivi ovi tulipani! Morat ću ih ja negdje utaknuti na jesen! |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ah, tulipani...........
Ima ih svakakvih! neki su lijepi dok se otvaraju, a neki dok cvatu.
Ovi su baš simpa!
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Vera ja imam iste takve, oni su stvarno specifični, ne otvore se kao i ostali onako polagano nego se odjedanput rastegnu, imam i žute takve ali mi ove godine nije procvao niti jedan, samo crveni, morat ću ih na jesen sve povadit
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Jesu tulipani i otvorili se evo slike ali ne znam koji, kako se zovu:
![]() Odmah su se tako otvorili. Nisam ja čekala da precvjetaju. U početku su imali i zelenu crtu uzduž latica. |
|
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ovo,šta prozvana pita,bi trebali biti tulipani.Prekrasni"čupavi"
Sve je krasno no"cvnetna livada" je
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Vera kreni od prve stranice
|
|
![]() |
|
Evo krećem sa .............. pa sretno ti
|
|
![]() |
|
Evo sijedim viš 2 sata i pregledam tvoju stranicu. Hem se nagleda ljepote moja Vera pa ispede i bezobrazna spisak mi stigao do koljena
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pozvana, ubi me ako se sjećam imena. Bila lijepa slika na vrećici i ja uzela.
|
|
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
daj slikicu faucarije i adresu na PP
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
pozvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 221 |
Kakvi li su ovo ljepotani? ![]() ![]() ![]() Prekrasno ti sve Vera. ![]() |
|
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša, tko ti brani. Ali požuri, mm je delegirao v.d. zeta da pokosi, a kako on sluša svaku riječ neće još dugo biti lijepo.
Zvrk, tratinčice jesu korov osim ako ih sam siješ, ali je meni ovdje nemoguće držati travu čistu. Previše je divljih terena a sjeme leti li leti. A onda uzmemj najbolje od situacije. |
|
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Jel sam ja jedina koja ne voli tratincice na travi
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ma šta ne komentira, nema je - bila na moru, močila noge - ledeno, a Verina livada što reći najradje bi rastegnula deku i valja se s talibanom po tratinčicama ,barem dok joj nema muža. Kad dođe gospodin muž travnjak će biti ćelav, a od tratinčica neće ostati ni t.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Niho, ma šta vidla, bila. Zato i ne komentira.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 40> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |