Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Istarski blues
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Istarski blues

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 40>
Korisnik
Poruka
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 21:16
drage volje sam svratila,al slike mi se ne otvaraju:(
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 21:26
Šteta gio, jer slike su predivne, cvijeće isto.  
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 21:58
  Niho, ma šta vidla, bila. Zato i ne komentira.
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 22:15
Ma šta ne komentira, nema je - bila na moru, močila noge - ledeno, a Verina livada što reći najradje bi rastegnula deku i valja se s talibanom po tratinčicama ,barem dok joj nema muža. Kad dođe gospodin muž travnjak će biti ćelav, a od   tratinčica neće ostati ni t.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 22:19
Jel sam ja jedina koja ne voli tratincice na travi Shocked?Meni su one korov .
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 11:00
Triša, tko ti brani. Ali požuri, mm je delegirao v.d. zeta da pokosi, a kako on sluša svaku riječ neće još dugo biti lijepo.

Zvrk, tratinčice jesu korov osim ako ih sam siješ, ali je meni ovdje nemoguće držati travu čistu. Previše je divljih terena a sjeme leti li leti. A onda uzmemj najbolje od situacije.
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 11:02
Originalno poslano od člana zvrk zvrk napisao:

Jel sam ja jedina koja ne voli tratincice na travi Shocked?Meni su one korov .
Shocked A meni unuka svako toliko nabere mali, mali stručak i stavimo u mini vrčić na policu!Big%20smile
Na vrh
pozvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 221
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pozvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 11:04
Originalno poslano od člana vera4 vera4 napisao:

Jedva čekam da mi se rascvjetaju.

Kakvi li su ovo ljepotani? TongueTongueTongue

Prekrasno ti sve Vera. Smile
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 11:10
daj slikicu faucarije i adresu na PP
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 11:38
Pozvana, ubi me ako se sjećam imena. Bila lijepa slika na vrećici i ja uzela.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2009 u 22:29
Evo sijedim viš 2 sata i pregledam tvoju stranicu. Hem se nagleda ljepote moja Vera pa ispede i bezobrazna spisak mi stigao do koljenasmile96  šokiraćeš se sutra ga šaljem -A sad drugo toliko sam se ismijala bubrezi me bole od smijeha I dolazi sa Trišom neznam šta bi rekla. Mislim da sam dovoljno bila jasnasmile79
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2009 u 17:03
Evo krećem sa .............. pa sretno ti 
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2009 u 21:37
Vera kreni od prve stranice
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2009 u 21:45
Ovo,šta prozvana pita,bi trebali biti tulipani.Prekrasni"čupavi"
Sve je krasno no"cvnetna livada" je smile93
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2009 u 21:49
Jesu tulipani i otvorili se evo slike ali ne znam koji, kako se zovu:

Odmah su se tako otvorili. Nisam ja čekala da precvjetaju. U početku su imali i zelenu crtu uzduž latica.
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2009 u 21:56
Vera ja imam iste takve, oni su stvarno specifični, ne otvore se kao i ostali onako polagano nego se odjedanput rastegnu, imam i žute takve ali mi ove godine nije procvao niti jedan, samo crveni, morat ću ih na jesen sve povadit
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2009 u 22:16
Ah, tulipani...........
Ima ih svakakvih! neki su lijepi dok se otvaraju, a neki dok cvatu.
Ovi su baš simpa!
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 08:33

Baš su zanimljivi ovi tulipani!

Morat ću ih ja negdje utaknuti na jesen!Big%20smile

Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 08:37
Sviđaju mi se takvi rudlavi tulipani .
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 10:11
Predivno imala sam takav ali nesto
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 40>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.