Vrt iz Samobora |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 24> |
Korisnik | |
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Danas nas razveselilo ovo:
Suručica ![]() ![]() A Dea se posebno razveselila svom cvijeteku!!! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Andrea prekrasno je već i kod tebe, a baš se veselim jer će dio tog rascvjetanog carstva cvasti i kod mene, počelo je počelo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Pravo si napisala: cvjetni raj!
![]() |
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
prekrasno, da čovjek dušu odmori
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Ma, onaj tko me već duže zna... da kod mene ima cvjetnog raja, ali i još jako puno posla koji sam odlučila na jesen provesti... ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasno Andrea, baš si nas iznenadila
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hvala Andreice, važi za dogovor. I dobrodošla na rashlađivanje. ![]() Sada testiram biljčice. Da vidim što uspijeva , a što ne. Interesantno prošlu godinu sam recimo od kadife smeđkaste ukupila sjeme, narandžaste manje, a žute nikako . Prije je smrznula nego sam uhvatila sjeme. Posadila sam prošli tjedan žutu kadificu ( njem. sjeme) , valjda neće biti prerano. Ovu drugu kadificu iz mog sjemena ću idući tjedan. Nadmorska je visina na oko 700metara i udari ciklona, tako da nikada ne znaš kad će se mraz pojaviti i sve uništiti. Bit će prava borba sa klimom , ali kad se uhodam bit će ok. Ma najvažnije je da jednog dana pređemo gore živjeti, ovako moram čekati kad je suprug slobodan i da nešto radimo. To bi bilo do sada gotovo da nismo 55km daleko od terena. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Ja sve pregledala i baš mi se sve sviđa,a oni patuljci
![]() I ja ih jako volim ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Smrcko, počastila si me sa objavom gdje se nalazi tvoj vrt, ali ujedno ću te
![]() ![]() P.S. Dolazim na rashlađivanje svakako! Tko ne bi volio posjetiti Fužine! ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Baš se pitam što je sa našom Andreicom, kad bum pregršt lijepih slikica. Cvijeće je fenomenalno. Znaš trebala si postupno stavljati slikice, ovako naglo samo izaziva ljubomoru kod nas koji čekamo da se pomole prvi listići.
Klima u Samoboru nije oštra sudeći po cvijetnjaku. Ali samo da znate vi koji uživate sada u blagodatima blage klime , ljudi gdje je moj vrt kažu da se tamo klima mijenja . Nikada nisu moglu imati grožđe , sad ga sade. Znači zatopljavanje dolazi i gore. Dolazit ćete se vi meni rashladiti i uživat u mom vrteku. Evo službeno objavljujem, Triška vrtek mi je u Fužinama. Jastučac ti je sad procvjetao, on tako rano cvjeta? Prekrasan je. Kad će meni procvjetati, ako sam ga prošli tjedan zasadila i hoće li ove godine? Bilo je tako malo sjemena u vrećici da sam se šokirala. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
A kad ti ja iznenada dolazim,rijetko kad da planiram unaprijed da ćemo ići.
|
|
![]() |
|
Kod mene nema šuljanja... Uvijek ste dobrodošle!!!
Lily, javi se kad dojdeš u Samobor!!! |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
I ja si sve razmišljam se ušuljati u njezin vrt,još kad bi znala gdje točno živi!!!!
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Andrea nam se vratila i zasjenila nas svojim vrtom.
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Baš mi je užitak gledati slikice proljetnog cvijeća...nakon tmurne zime toliko šarenila
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ajde napokon da si se pojavila..od kad farbašnema te ni u tragovima
![]() ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Koja eksplozija boja i cvijeća a tek Snjeguljica i patuljci....krasno
|
|
![]() |
|
Sad sam tek uvidjela da mi jedan fali, uskoro ću u potragu da vidim gdje je!!!
![]() |
|
![]() |
|
Magister vitae ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 685 |
Tulipani su ti za 5, a i društvance iz bajke
![]() |
|
![]() |
|
Budući su ovo gore ljepote dijela gdje sveki sadi što njoj odgovara, sada slijedi nešto mojih ljepotica koje se nalaze u hladu, pa još nema slika cijelog dijela mog vrta... ali uskoro bu bilo...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A evo i Andreinog carstva!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |