Vrtna bajka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 69> |
Korisnik | |
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Hvala svima !
Kat.rea,ovo su moje stare pelargonije ,stavila sam ih van prije tijedan dana,dobro nahranila i sad cvatu . Bile su cijelu zimu u hladnoj verandi. |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Štefice, tvoja bajka se rascvjetava, samo molim te neeeemoj dirati onaj bajkoviti kamenjar
![]() ![]() Tulipani su svi krasni i žuti i rogati....
Ne mogu vjerovati da ti več cvatu pelargonije.
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
tulipani su preslatki
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Srčeka dva put
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
lipo , lipo je ali mi cvit plave boje leži baš na srcu iz razloga šta ih nema puno
pa djeluju kao nekakva atrakcija. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Da,da tak je ,možda na jesen,samo trebam puno zemlje a i kamenja.Moram pak šogoru skuhati dobru kavicu da mi od nekud dovuče kamenja,negdje sa potoka ili ak niš drugo sa mora
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Tvoj kamenjar je tak slatki mali, ali lijepo rascvjetani i da ti ne bi na pamet palo da ga sada diraš, ako želiš možeš iduće godine- u kasnu zimu ili rano proljeće, ALI SADA NE!
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
naravno da nećeš dirati barem ne ove godine, onda možeš malkice promijeniti da i mi vidimo novitete, neku novu biljkicu .....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
![]() |
|
Razumijem
![]() ![]() |
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
i ja sam da se ne dira kamenjar.mislim da si dosta truda uložila da bi ga sada cijelog preokrenula.
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
glasujem za : ne dirati kamenjar
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ne diraaaaj kamenjar! malo moramo guštati prvo
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prelijepo. Pridružujem se : ne dirati ovaj krasni kamenjar! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |