moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 89> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Malo sam svratila da vidim promjene, ali promjene nema |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
bas si pravo rekla hoya:)
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Gio je tri puta ponovila, pa mogu i ja još jednom - super!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Krasan ti je mali plavac...valjda bu i moj uskoro procval
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Mali plavac sam vidjela u šumama Gorskog kotra. Stavila sam i slike negdje, ali ne znam jeli u "Cvijeće iz prirode" ili u "Gorski kotar". Ime mu nisam saznala.
![]() A budući je Triša blizu tih šuma, zato ne pita kakva je to biljka! ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() jedna anemona je nekako ostala i procvala
![]() ljubičice
![]() nikako mu ime zapamtiti...
![]() astilba na očigled raste
![]() između ostalog i zbog njega obožavam proljeće...moja "bijela kugla"
![]() neko drvce kojem niko ime ne zna
![]() još malo rascvalih grmića
![]() ![]() mislila sam da će se bolje vidjeti,i ružmarin će procvasti ovih dana
![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
shasha, ovoj kojoj ne mozes ime zapamtiti je aubretia
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
zumbuli su pri kraju no još su lijepi
![]() ![]() ![]() phloxići
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
A ovo drvce je fenomenalno ma šta je da je
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
eh napokon tvoj vrtek
![]() ono ljubičasto je jastučac ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Malo začina...vlasac
![]() i svašta nešta na okupu
![]() i moj rasadnik,pola je cvijeće a pola povrće posijano
![]() lončanice se privikavaju na friški zrak i sunce
![]() ovaj pakujac je jučer slikan i nazire se cvjetni pup,danas se već roza boja nazire.Na očigled raste
![]() Lantana,od Lantane,naravno
![]() ![]() Paket od Proljeća mi je stigao i u njemu ove ljepotice
![]() ![]() još jedna
![]() ![]() moja "suzzi" iz sjemena se počela već penjati
![]() ostić iz sjemena
![]() i to je to.....
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
je, to je taj koji sam tražila, prekrasan mi je, posijala sam ga i izniknuo je,
još ako bude ovako lijep
|
|
![]() |
|
Ja šibam slike i ne vidim uopće komentare.
Zvrk jel ti o istoj biljci govoriš ko i Kontesa?Aubretia je po domači jastučac ili...ili nije
![]() |
|
![]() |
|
Otok,ja sam ga isto sijala i krasni grmovi budu
![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Mislim da sam vidjela da se aubretia na hrv zove jastucac, ja uvijek pisem latinske nazive (i nekad engleske) jer hrvatske ne znam.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Konačnooo, prekrasne sličice, biljčice i ambijent.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() Ovo je Aurbetia
![]() A ovo Phlox subulata jastučasti plamenac
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
je sasha isto je...aubrietia (tako sam našla) je lat. za jastučac...ma da se ne zamaramo time..daj još slika bolje
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
daklem...to smo čekali
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Shasha sve je predivno, ...e da je malo prošetati tim dvorišćem.
Ovo tvoje stablo ima i moj ujak tu u Bolu i donio ga iz Varaždina, nema koga nisam pitala koje je to drvo i nitko nezna. a meni je prekrasno. Stavi na prepoznavanje možda netko zna. ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |