Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 79> |
Korisnik | |
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasna kutija, imaš razloga biti ponosna, mislim daje ovo jedna od naljepših kobinacija s Mozartom!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
kad se oteliš od skidanja farbe sa bravica onda drugačije razmišljaš. Da ,sada bravice skidam ali nedavno sam radila kutiju (vrati se malo unazad sa stranicama) onu "apstraktnu" sa slonićem, papigom... na kojoj nisam mogla skinutu bravicu jer je bila zanitana . Kad sam pofarbala kutiju, prije ljepljenja salvete višak boje sam skinula sa običnom čačkalicom struganjem, jer kad je boja suha lako se skida a ne kao prije sa mokrim štapićima za uši pa se sve razmulja, užas. Zaljepiš salvetu i kad se i ona osuši uzmeš skalpel i obrežeš oko bravica i to je to |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
jedna kavica i riješit ćeš svoj problem ![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
![]() |
|
![]() |
|
Sanjam, hvala ti od srca ali daleko sam ja od učiteljice. Ono što znam ili sam na svojoj "koži" isprobala to i želim podjeliti sa svima vama pa bilo to dobro ili manje dobro, lošega baš i nema
|
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Draga mislim da bi ta kava trajala i trajala...nemam ništa protiv..dapače.....hvala
![]() ![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
malo prije se vratih s jedne takve (babske klafraonice), ha ha, a potrajala jeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Eh baš je bila prava kavica!!!!
Mislim nazvat ćemo je kavica...
![]() ![]() ![]() Društvo ugodno i opuštajuće!!!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Prvog slonića sam i ja radila za svoga sina na platnu...ta salveta mi je tako jednostavn a efektna.
A Mozart ti je odličaaaaaaan!!!
To je salveta ili decoupage papir???
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Joooooooooooooooooooooooj ova s plavim slonom...bombon
|
|
![]() |
|
Mozart je salvetica kupljena u Lumosu još oko nove godine |
|
![]() |
|
Drage moje forumašice, vrijedne ručice SRETAN VAM USKRS i ugodno ga provedite sa svojima najdražima
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
kutijica Mocart je krasna
![]() |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
predivni radovi! slonići su mi
![]() mozartu se moraš divit. jako lijepo napravljeno.
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
goge, nisam mogla ne primjetiti da su ti radovi zbilja originalni...imas odlicne ideje, ali sto je jos bitnije, savrseno su pretvorene u djelo...moram priznati da su me vrece za boce, kao i mozart kutija (jer i sama sam zaljubljenik u klasiku) oduseeeeevileeeeeeeeee....
i opet ja...gdje nabavljate te salvete s glazbenicima???i ja bi htjela tih predivnih salvetaaaaa |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
u lumosu imaš salvetu mozart, a imaju i krasnih papira sa violinama, notama i sl.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
i koliko kostaju takve salvete?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |